„Ani în șir, am visat că eram înjunghiat”. Brad Pitt face noi dezvăluiri întunecate despre viața lui post-divorț

23 iunie, 2022

Superstarul hollywoodian este pe coperta de august a revistei GQ, în care apare în toată disperarea lui, fără să se ascundă în spatele machiajului și a ținutelor atent alese.   

image

La scurt timp după divorțul de Angelina Jolie, actorul și-a schimbat radical viața. Însă noua lui viață este adesea zguduită de momente dificile, de îndoială și slăbiciune, despre care a vorbit cu sinceritate în noul său interviu din GQ.

Vedeta de 58 de ani a vorbit despre zbucium interior și tristețe profundă în cel mai recent interviu actordat presei americane și consideră că momente de decădere sunt innevitabile în viața oricui.

„Cred că inima noastră e distrusă”, declară Brad. „Întotdeauna m-am simțit singur în viața mea, eram singur în copilărie, mă simt singur și aici și abia recent am reușit să încep să mă bucur de prietenii din viața mea și de familie”, continuă actorul pe același ton deprimant.

„Aunci când poți să suporți atât durere adevărată, cât și bucurie în mod simultan înseamnă că te-ai maturizat, că ai crescut”, ține să precizeze Pitt. În ciuda senzației de singurătate pe care o are starul hollywoodian, tot el ne dezvăluie că a reușit să-și găsească o comunitate care să-i fie alături încă de când a decis să se lase de consumat alcool, în 2016.

Proaspăt divorțat, Brad a petrecut 18 luni la întâlnirile de la Alcoolicii Anonimi: „Făceam parte dintr-un grup select și privat, în care mă simțeam în siguranță”, a explicat. „Pentru că vedeam cum se înregistra tot ce povesteau alții când vorbeau despre cea mai cruntă parte a vieții lor, iar asta mă făcea să mă simt îngrozitor”.

image

Un fumător înrăit, Brad a renunțat și la țigări odată ce a început noua etapă din viața lui, preferând, mai nou, guma de mestecat cu nicotină. Actorul a recunoscut în trecut că fuma marijuana zilnic, chiar și în timpul mariajului său cu Jennifer Aniston. „Mi-am petrecut mare parte din anii ’90 ascunzându-mă și fumând marijuana”, a recunoscut în New York Times, în 2019. „Ni-mi plăcea deloc atenția care mi se acorda”, a conchis acesta.  

În interviul GQ, Pitt a continuat să vorbească despre viața lui de după divorțul de Angelina Jolie: „Timp de 4-5 ani, am visat constant că eram atacat și înjunghiat. Totul se întâmpla noaptea, pe întuneric, treceam pe o stradă luminată de un felinar și cineva ieșea de nicăieri și mă înjunghia în coaste. Sau mi se mai întâmpla să visez că eram urmărit și încolțit, moment în care îmi dădeam seama că mi se voia răul. Sau eram urmărit printr-o casă și înjunghiat. Întotdeauna înjunghiat. Și mă trezeam îngrozit. Nu înțelegeam de ce voia cineva să-mi facă rău. Totul s-a terminat acum un an, doi, când m-am întors în vis și am întrebat «De ce?»”, a povestit el despre comarul avut ani la rând.

Mai multe pentru tine...

Pitt a trăit cu Juliette Lewis din 1990 până în 1993, după care a avut o relație cu Jitka Pohlodek timp de un an. Cu Gwyneth Paltrow a format un cuplu din 1994 până în 1997. Iar, în 1998, s-a îndrăgostit de Jennifer Aniston, cu care s-a și însurat în 2000. Cinci ani mai târziu, actorul s-a despărțit de soție odată ce a întâlnit-o pe Angelina Jolie. În 2006, Jolie și-a anunțat sarcina cu Shiloh, după care gemenii Knox și Vivienne au venit pe lume la doi ani distanță. 

Bra și Angie s-au căsătorit în 2014, la nouă ani de când formau un cuplu, iar, în 2016, Jolie a depus actele de divorț, despărțirea lor oficială fiind finalizată abia trei ani mai târziu.

Foto - Profimedia, GQ



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg