„Ani în șir, am visat că eram înjunghiat”. Brad Pitt face noi dezvăluiri întunecate despre viața lui post-divorț

23 iunie, 2022

Superstarul hollywoodian este pe coperta de august a revistei GQ, în care apare în toată disperarea lui, fără să se ascundă în spatele machiajului și a ținutelor atent alese.   

image

La scurt timp după divorțul de Angelina Jolie, actorul și-a schimbat radical viața. Însă noua lui viață este adesea zguduită de momente dificile, de îndoială și slăbiciune, despre care a vorbit cu sinceritate în noul său interviu din GQ.

Vedeta de 58 de ani a vorbit despre zbucium interior și tristețe profundă în cel mai recent interviu actordat presei americane și consideră că momente de decădere sunt innevitabile în viața oricui.

„Cred că inima noastră e distrusă”, declară Brad. „Întotdeauna m-am simțit singur în viața mea, eram singur în copilărie, mă simt singur și aici și abia recent am reușit să încep să mă bucur de prietenii din viața mea și de familie”, continuă actorul pe același ton deprimant.

„Aunci când poți să suporți atât durere adevărată, cât și bucurie în mod simultan înseamnă că te-ai maturizat, că ai crescut”, ține să precizeze Pitt. În ciuda senzației de singurătate pe care o are starul hollywoodian, tot el ne dezvăluie că a reușit să-și găsească o comunitate care să-i fie alături încă de când a decis să se lase de consumat alcool, în 2016.

Proaspăt divorțat, Brad a petrecut 18 luni la întâlnirile de la Alcoolicii Anonimi: „Făceam parte dintr-un grup select și privat, în care mă simțeam în siguranță”, a explicat. „Pentru că vedeam cum se înregistra tot ce povesteau alții când vorbeau despre cea mai cruntă parte a vieții lor, iar asta mă făcea să mă simt îngrozitor”.

image

Un fumător înrăit, Brad a renunțat și la țigări odată ce a început noua etapă din viața lui, preferând, mai nou, guma de mestecat cu nicotină. Actorul a recunoscut în trecut că fuma marijuana zilnic, chiar și în timpul mariajului său cu Jennifer Aniston. „Mi-am petrecut mare parte din anii ’90 ascunzându-mă și fumând marijuana”, a recunoscut în New York Times, în 2019. „Ni-mi plăcea deloc atenția care mi se acorda”, a conchis acesta.  

Mai multe pentru tine...

În interviul GQ, Pitt a continuat să vorbească despre viața lui de după divorțul de Angelina Jolie: „Timp de 4-5 ani, am visat constant că eram atacat și înjunghiat. Totul se întâmpla noaptea, pe întuneric, treceam pe o stradă luminată de un felinar și cineva ieșea de nicăieri și mă înjunghia în coaste. Sau mi se mai întâmpla să visez că eram urmărit și încolțit, moment în care îmi dădeam seama că mi se voia răul. Sau eram urmărit printr-o casă și înjunghiat. Întotdeauna înjunghiat. Și mă trezeam îngrozit. Nu înțelegeam de ce voia cineva să-mi facă rău. Totul s-a terminat acum un an, doi, când m-am întors în vis și am întrebat «De ce?»”, a povestit el despre comarul avut ani la rând.

Pitt a trăit cu Juliette Lewis din 1990 până în 1993, după care a avut o relație cu Jitka Pohlodek timp de un an. Cu Gwyneth Paltrow a format un cuplu din 1994 până în 1997. Iar, în 1998, s-a îndrăgostit de Jennifer Aniston, cu care s-a și însurat în 2000. Cinci ani mai târziu, actorul s-a despărțit de soție odată ce a întâlnit-o pe Angelina Jolie. În 2006, Jolie și-a anunțat sarcina cu Shiloh, după care gemenii Knox și Vivienne au venit pe lume la doi ani distanță. 

Bra și Angie s-au căsătorit în 2014, la nouă ani de când formau un cuplu, iar, în 2016, Jolie a depus actele de divorț, despărțirea lor oficială fiind finalizată abia trei ani mai târziu.

Foto - Profimedia, GQRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg