Claudia Cardinale, adepta tratamentelor anti-aging Ana Aslan. Unde le po╚Ťi g─âsi ├«n Rom├ónia?

13 mai, 2022

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, actri╚Ťa de origine italian─â a fost un sex simbol ├«n toat─â regula, motiv pentru care ╚Öi-a dorit nespus s─â-╚Öi men╚Ťin─â c├ót mai mult timp prospe╚Ťimea chipului ╚Öi frumuse╚Ťea care a consacrat-o. ╚śi, cu ajutorul tratamentului anti-aging de la Ana Aslan, a reu╚Öit cu prisosin╚Ť─â acest lucru!  

image

Starul unor pelicule memorabile precum The Leopard ╚Öi 8┬Ż, regizat de Federico Fellini, Claudia Cardinale ÔÇô ├«n v├órst─â de 84 de ani acum! ÔÇô a cucerit publicul anilor ÔÇÖ60 at├ót cu talentul s─âu actoricesc, c├ót ╚Öi cu formele sale atr─âg─âtoare ╚Öi senzualitatea evident─â.

Brigitte Bardot a spus la un moment dat: ÔÇťDeja ╚Ötiu cine-mi va lua locul. Nu poate fi dec├ót una singur─â. Dup─â BB urmeaz─â CC, nu-i a╚Öa?ÔÇŁ, a declarat sex simbolul f─âc├ónd referire la nimeni alta dec├ót Claudia Cardinale. Iar onoarea de-a c─âlca pe urmele legendarei Bardot a pus oarecare presiune pe superba Cardinale, care a ├«ncercat s─â-╚Öi men╚Ťin─â aspectul t├ón─âr, vitalitatea ╚Öi silueta de vis c├ót mai mult timp posibil. ╚śi, pentru a realiza acest lucru, a apelat ╚Öi la tratamentul anti-aging realizat de Ana Aslan!

image

Tratament anti-aging

N─âscut─â ├«n 1896, Prof. Dr. Ana Aslan a dezvoltat, ├«n 1951, celebrul produs Gerovital H3, devenind unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi ╚Öi mai premia╚Ťi cercet─âtori rom├óni. Faima acestui produs miraculos a dep─â╚Öit grani╚Ťele ╚Ť─ârii noastre, ajung├ónd s─â fie cunoascut ╚Öi r├óvnit chiar ╚Öi de prin╚Ťi ╚Öi pre╚Öedin╚Ťi de stat.

Ana Aslan a inventat conceptul de Gerovital, iar mai t├órziu de Aslavital, ╚Öi a pus bazele unui program geriatric complex de care s-au bucurat nume mari din ├«ntrega lume, printre care: Tito, Charles de Gaulle, Hrusciov, J.F. Kennedy, Indira Gandhi, Marlene Dietrich, Konrad Adenauer, Charlie Chaplin, Salvador Dali, Kirk Douglas ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, Claudia Cardinale.

image

Studiile au demonstrat efectul puternic antioxidant, tonifiant ╚Öi de regenerare a celulelor hepatice pe care ├«l are acest produs, folosit ├«n prevenirea ╚Öi tratarea st─ârilor depresive ╚Öi de oboseal─â, a afec╚Ťiunilor vasculare, a ├«mb─âtr├ónirii pielii, a diabetului zaharat, a bolii Parkinson sau a albirii p─ârului.

Gerovital, produsul-minune

Tratamentul cu Gerovital H3 injectabil continu─â s─â fie o valoroas─â metod─â anti-aging ╚Öi-n ziua de ast─âzi. Ana Hotels de╚Ťine dreptul de folosin╚Ť─â al m─ârcii ÔÇťAna AslanÔÇŁ, oferind pachete de tratament personalizat ├«n modernul centru Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord. Procedurile se aplic─â dup─â evaluarea ╚Öi testarea medical─â a pacientului ╚Öi sunt completate de fizioterapie pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea st─ârii fizice generale ╚Öi re├«ntinerirea ├«ntregului organism.

Aflat la parterul Ana Hotels Europa ├«n Eforie Nord, Ana Aslan Health Spa este o adev─ârat─â oaz─â de lini╚Öte ╚Öi relaxare. Renumitul centru spa, care utilizeaz─â ├«n cadrul terapiilor apa s─ârat─â din lacul Techirghiol, este principala destina╚Ťie rom├óneasc─â de wellness din Rom├ónia ╚Öi ├«mbin─â terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare ╚Öi ritualuri antice de relaxare cu proceduri de ├«ntinerire ╚Öi de tonifiere corporal─â de ultim─â genera╚Ťie.

Mai multe pentru tine...
image

Cu o suprafa╚Ť─â de 1800 mp ╚Öi 36 cabinete de terapii individuale, centrul Spa este un punct de reper al istoriei tratamentelor balneo ╚Öi al ritualurilor antiÔÇô├«mb─âtr├ónire din ultimii 50 ani. Se distinge prin abordarea holistic─â a oaspetilor s─âi, asociind domeniul vast al tratamentelor de recuperare cu cel de wellness ╚Öi ├«nfrumuse╚Ťare.

Proceduri recomandate

Terapiile care se pot face aici sunt numeroase: de la masaje (cu n─âmol, du╚Öuri masaj Vichy, masaje diverse cu uleiuri esen╚Ťiale), ├«mpachet─âri cu n─âmol ╚Öi parafin─â, la b─âi cu n─âmol, b─âi cu plante, du╚Öuri subacvale, hidromasaje, terapii cu curen╚Ťi de joas─â, medie ╚Öi ├«nalt─â frecven╚Ť─â, ultrasunete, b─âi galvanice, aerosoli, tratamente cu c├ómp magnetic de joas─â frecven╚Ť─â, terapii laser, kinetoterapie ├«n apa s─ârat─â a piscinei ├«nc─âlzit─â la 32 C sau ├«n s─âlile de recuperare ╚Öi fitness.

Zona Aqua Salty Delight reprezint─â o atrac╚Ťie important─â, prin piscina cu ap─â s─ârat─â din Lacul Techirghiol ├«nc─âlzit─â (singura de acest gen ├«n peisajul Spa-urilor medicale de pe litoral), Jacuzzi, dou─â saune, f├ónt├ón─â de ghea╚Ť─â.

Ce zici, e de ├«ncercat vreo terapie de la Ana Aslan Health Spa, care s─â-╚Ťi men╚Ťin─â aspectul t├ón─âr ╚Öi s─ân─âtatea intact─â c├ót mai mult timp?

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg