Claudia Cardinale, adepta tratamentelor anti-aging Ana Aslan. Unde le poți găsi în România?

13 mai, 2022

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița de origine italiană a fost un sex simbol în toată regula, motiv pentru care și-a dorit nespus să-și mențină cât mai mult timp prospețimea chipului și frumusețea care a consacrat-o. Și, cu ajutorul tratamentului anti-aging de la Ana Aslan, a reușit cu prisosință acest lucru!  

image

Starul unor pelicule memorabile precum The Leopard și 8½, regizat de Federico Fellini, Claudia Cardinale – în vârstă de 84 de ani acum! – a cucerit publicul anilor ’60 atât cu talentul său actoricesc, cât și cu formele sale atrăgătoare și senzualitatea evidentă.

Brigitte Bardot a spus la un moment dat: “Deja știu cine-mi va lua locul. Nu poate fi decât una singură. După BB urmează CC, nu-i așa?”, a declarat sex simbolul făcând referire la nimeni alta decât Claudia Cardinale. Iar onoarea de-a călca pe urmele legendarei Bardot a pus oarecare presiune pe superba Cardinale, care a încercat să-și mențină aspectul tânăr, vitalitatea și silueta de vis cât mai mult timp posibil. Și, pentru a realiza acest lucru, a apelat și la tratamentul anti-aging realizat de Ana Aslan!

image

Tratament anti-aging

Născută în 1896, Prof. Dr. Ana Aslan a dezvoltat, în 1951, celebrul produs Gerovital H3, devenind unul dintre cei mai cunoscuți și mai premiați cercetători români. Faima acestui produs miraculos a depășit granițele țării noastre, ajungând să fie cunoascut și râvnit chiar și de prinți și președinți de stat.

Ana Aslan a inventat conceptul de Gerovital, iar mai târziu de Aslavital, și a pus bazele unui program geriatric complex de care s-au bucurat nume mari din întrega lume, printre care: Tito, Charles de Gaulle, Hrusciov, J.F. Kennedy, Indira Gandhi, Marlene Dietrich, Konrad Adenauer, Charlie Chaplin, Salvador Dali, Kirk Douglas și, bineînțeles, Claudia Cardinale.

image

Studiile au demonstrat efectul puternic antioxidant, tonifiant și de regenerare a celulelor hepatice pe care îl are acest produs, folosit în prevenirea și tratarea stărilor depresive și de oboseală, a afecțiunilor vasculare, a îmbătrânirii pielii, a diabetului zaharat, a bolii Parkinson sau a albirii părului.

Gerovital, produsul-minune

Tratamentul cu Gerovital H3 injectabil continuă să fie o valoroasă metodă anti-aging și-n ziua de astăzi. Ana Hotels deține dreptul de folosință al mărcii “Ana Aslan”, oferind pachete de tratament personalizat în modernul centru Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord. Procedurile se aplică după evaluarea și testarea medicală a pacientului și sunt completate de fizioterapie pentru îmbunătățirea stării fizice generale și reîntinerirea întregului organism.

Aflat la parterul Ana Hotels Europa în Eforie Nord, Ana Aslan Health Spa este o adevărată oază de liniște și relaxare. Renumitul centru spa, care utilizează în cadrul terapiilor apa sărată din lacul Techirghiol, este principala destinație românească de wellness din România și îmbină terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare cu proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație.

Mai multe pentru tine...
image

Cu o suprafață de 1800 mp și 36 cabinete de terapii individuale, centrul Spa este un punct de reper al istoriei tratamentelor balneo și al ritualurilor anti–îmbătrânire din ultimii 50 ani. Se distinge prin abordarea holistică a oaspetilor săi, asociind domeniul vast al tratamentelor de recuperare cu cel de wellness și înfrumusețare.

Proceduri recomandate

Terapiile care se pot face aici sunt numeroase: de la masaje (cu nămol, dușuri masaj Vichy, masaje diverse cu uleiuri esențiale), împachetări cu nămol și parafină, la băi cu nămol, băi cu plante, dușuri subacvale, hidromasaje, terapii cu curenți de joasă, medie și înaltă frecvență, ultrasunete, băi galvanice, aerosoli, tratamente cu câmp magnetic de joasă frecvență, terapii laser, kinetoterapie în apa sărată a piscinei încălzită la 32 C sau în sălile de recuperare și fitness.

Zona Aqua Salty Delight reprezintă o atracție importantă, prin piscina cu apă sărată din Lacul Techirghiol încălzită (singura de acest gen în peisajul Spa-urilor medicale de pe litoral), Jacuzzi, două saune, fântână de gheață.

Ce zici, e de încercat vreo terapie de la Ana Aslan Health Spa, care să-ți mențină aspectul tânăr și sănătatea intactă cât mai mult timp?

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg