Tour de France în Micul Paris. (Re)descoperă Bucureștiul pe două roți!

27 mai, 2022

Pe 27-28 august, ai ocazia să participi la o competiție unică în România, care-ți va permite să admiri unele dintre cele mai frumoase locuri din Micul Paris în timp ce te vei simți ca un ciclist profesionist din Turul Franței, cea mai renumită cursă de ciclism din lume.

image

L’Étape by Tour de France va avea, începând cu acest an, și ediția L’Étape România, care va permite amatorilor de ciclism să-și demonstreze rezistența într-unul dintre cele trei trasee care pornesc din vecinătatea Pieței Constituției – două pentru adulți mai mult sau mai puțin experimentați și una pentru copii și însoțitorii lor.

“Suntem onorați să aducem L’Étape by Tour de France în România, un brand legendar, unic în lume. Punem, astfel, Bucureștiul pe harta ciclismului mondial, cu numărul 20 în cursa de expansiune a acestui proiect internațional cu aproape 30 de ani vechime. Invităm comunitatea cicliștilor din țară și din străinătate să trăiască experiența și aventura marilor campioni, în prima cursă L’Étape by Tour de France din România, care va spune întregii lumi povestea pe bicicletă a Micului Paris. Mulțumim tuturor autorităților și sponsorilor fără de care acest vis nu putea deveni realitate”, declară Tudor Ștefan MOCUȚA, CEO MPG.

image

Cele trei curse puse la dispoziție de organizatori sunt: The Race de 85 km (2 x loop), The Ride de 42 km (1 x loop) și The CITY ADVENTURE de 14 km, pentru adulți și copii.

Participanții pornesc din imediata vecinătate a Pieței Constituției, de pe Bd. Unirii și ating artere importante precum Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff și Bulevardul Libertății, puncte de atracție ce emană istorie: Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul C.E.C., clădirea impozantă a Primăriei Municipiului București, Casa Armatei sau Ateneul Român.

Tot în zonă, doritorii pot descoperi ce are de oferit L’Étape România by Tour de France Village, care va spune povestea brandului legendar prin intermediul unei expoziții și a numeroaselor activări tematice.

image
Mai multe pentru tine...

foto - Cătălin Mocuța, Kevin QUINIOU, Laurence Auer & Alex Ciocan - Președintele FRC
Pe 28 august, cicliștii vor trăi emoția acestei competiții iconice în aceleași condiții de cursă ca și profesioniștii, de la punctul de start până la linia de sosire, întrecându-se pe cele trei trasee pentru a obține celebrul tricou galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să te înscrii pe site-ul romania.letapebytourdefrance.com, începând cu 30 mai, și-apoi să te distrezi de minune la prima ediție a L’Étape România by Tour de France!  Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg