Britney nu și-a văzut copiii de câteva luni bune? „Le-am oferit totul!”

7 august, 2022

Un nou scandal marca Britney Spears? De data asta, fostul ei soț iese la atac și face declarații-bombă despre relația vedetei cu copiii ei.

image

În cursul zilei de ieri, Prințesa Pop a ieșit la atac împotriva fostului eu soț, Kevin Federline, care a oferit un interviu în exclusivitate celor de la DailyMail.com și a dat naștere unui nou scandal.

Cântăreața a început prin a comenta declarațiile pe care tatăl lui Sean Preston (16) și al lui Jayden James (15) le-a făcut cu privire la faptul că vedeta postează nuduri cu ea pe Instagram: „Un singur cuvânt: dureros… o să spun lucrurilor pe nume… mama mi-a spus să-mi dau copiii tatălui lor… spun asta acum pentru că pot!!!”

După care, în cursul zilei de ieri, diva pop a adăugat câteva declarații uimitoare: „Pe lângă ce am spus până acum… Așa cum zice mama lor vitregă - «Tot ceea ce se întâmplă în afara casei n-are nimic de-a face cu ce se întâmplă în casă». Tot ce pot spune… eu le-am oferit totul!”.

„Tutela s-a încheiat abia acum 8 luni!! Doar faptul că am bani din afară pentru prima dată este cât se poate de eliberator… suntem egali acum?? (…) Să vă amintesc că trauma și insultele aduse de faimă nu mă afectează numai pe mine, ci și pe copiii mei! Sunt și eu om și am făcut tot ce-am putut…”, a continuat Britney să explice.

Tot ieri a considerat soțul lui Spears să adauge propriile comentarii la declarațiile făcute de fostul soț al divei. Astfel, Sam Asghari a ținut să precizeze următoarele: „Vreau să spun că soția mea n-a postat niciodată un selfie nud în afară de posteriorul ei, lucru destul de modest zilele astea”.

Mai mult, partenerul de viață al divei s-a băgat în scandalul nou iscat și care are de-a face cu relația cântăreței cu copiii ei. „Nu există nicio dovadă a celor spuse de el cu privire la faptul că fiii ei s-au distanțat de mama lor și e de-a dreptul iresponsabil să susții asta în mod public. Băieții sunt foarte deștepți și vor împlini în curând 18 ani și vor putea să-și dea singuri seama că au ca model în viață un tată care n-a prea muncit deloc în ultimii 15 ani”, a ținut Sam să-l atace și el pe Federline.

Mai multe pentru tine...

Kevin a rupt tăcerea după mai bine de 10 ani de discreție totală și a oferit un interviu-bombă despre fosta lui soția și copiii lor. Interviul revelator al lui Federline va fi difuzat pe ITV săptămâna viitoare și conține declarații de-ale lui și-ale familiei acestuia despre relația mamă-fii.

El susține că Preston și Jayden nu și-au mai văzut mama de mai multe luni – pentru că așa și-au dorit ei – în ciuda faptului că Britney a cumpărat o casă de 15 milioane de dolari lângă casa lui Federline, în Los Angeles. „Băieții au decis să n-o vadă acum”, a declarat Kevin. „De fapt, au trecut câteva luni bune de când n-au mai văzut-o. Tot ei au hotărât să nu meargă la nunta ei”, a conchis acesta.

Foto - Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp