Celine Dion, apariție spectaculoasă în Vogue, la doi ani după ce a primit un diagnostic crunt

24 aprilie, 2024

O piatră tare, așa poate fi catalogată Celine Dion, în ciuda imensei cumpene de viață pe care o traversează.

FotoJetCeline jpg

Și iat-o într-un pictorial neașteptat, pentru ediția franceză a celebrei publicații Vogue. Artista arată spectaculos, iar fanii săi sunt în extaz, bucuroși că-și revăd preferata, după o lungă perioadă de absență, datorată diagnosticului crunt pe care l-a primit acum doi ani, "sindromul persoanei rigide".

Canadiana a început să dea semne de viață, mai ales după ce a acceptat să apară pe scenă la Premiile Grammy, în februarie 2024, la cea de-a 66-a ediție, care s-a desfășurat la Los Angeles.

Celine Dion, Getty (7) jpg

Starul canadian a urcat pe scena de la Grammy pentru a anunța premiul Albumul Anului. În urmă cu 27 de ani, acest premiu era câștigat de ea. Publicul a ovaționat-o pe îndrăgita artistă, care a fost atât de emoționată și care a mărturisit ce dor îi e de public.

Așadar, publicația Vogue și-a dorit-o pe coperta franceză a lunii mai, iar apariția este cu adevărat una de senzație!

Celine Dion în Vogue PNG

”Marea revenire a lui Celine Dion”, așa o anunță celebra revistă!

Mai multe pentru tine...

Deşi boala i-a schimbat complet viaţa şi a determinat-o să ia o pauză în carieră, cântăreața din Quebec face tot ce-i stă în putință pentru a reveni. Acest lucru a fost dezvăluit într-un lung interviu acordat prestigioasei reviste Vogue France, pentru care diva în vârstă de 56 de ani a realizat un pictorial special.

Pe una dintre coperte, Céline Dion apare în pantaloni scurți, purtând o cămașă albă de la Balenciaga. Pe cea de-a doua, artista poartă un palton voluminos roz pudrat de la Maison Alaïa.

Disponibilă începând cu 24 aprilie, ediţia de mai a revistei Vogue titrează pe copertă “Le grand retour de Céline Dion” (Marea întoarcere a lui Céline Dion), ceea ce ar putea sugera că interpreta piesei "All by Myself", care a fost nevoită să își anuleze ultimul turneu, se pregătește să revină pe scenă, scrie www.cnews.fr.

“Sunt onorată să fac o ședință foto pentru Vogue Franța. Sunt foarte mândră că, la 56 de ani, mi s-a cerut să-mi dezvălui frumusețea. Dar ce este frumusețea? Frumusețea ești tu, sunt eu, este în interior, sunt visele noastre, este astăzi", a declarat Céline Dion, ea adăugând: “Astăzi, sunt o femeie care se simte foarte puternică pentru a merge mai departe".

Foto: Vogue și GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg