Donald Trump a fost la un pas să își concedieze fiica

29 septembrie, 2022
trump4 profimedia jpg

Donald Trump are propriile reguli și nu ține cont de nimic chiar atunci când vine vorba de propria familie.

Se pare că fostul președinte Donal Trump a fost la un pas să își concedieze propria fiică și ginerele în timpul petrecut la Casa Albă.

Potrivit unei noi cărți-bombă a corespondentului New York Times la Casa Albă, Maggie Haberman, intitulată „Confidence Man: The Making of Donald Trump and the Breaking of America”, fostul președinte a propus să-i concedieze pe Ivanka și Jared din rolurile lor de consilieri principali la un moment dat și a sugerat chiar să le anunțe plecarea pe Twitter înainte de a vorbi direct cu ei.

Trump și-a exprimat dorința în timpul unei întâlniri cu superiorii de la Casa Albă, iar fostul șef de stat major, John Kelly, a reușit să-l convingă pe președinte să renunțe la planul său, descurajându-l cu ideea că va trebui să se adreseze celor doi înainte de a lansa știrea pe rețelele de socializare.

Donald nu a avut niciodată această întâlnire dificilă cu Ivanka și Jared, iar cei doi și-au păstrat rolurile pe parcursul celor patru ani de mandat.

 Deși l-a ținut pe Jared în preajmă, Maggie susține că, uneori, Donald își bate joc de omul de afaceri, batjocorindu-l pentru că vorbește „ca un copil”, printre alte comentarii răutăcioase.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg