FOTO Au făcut primii pași! Ce drăguți sunt copiii lui Naomi Campbell și-al lui Nick Jonas!

26 iunie, 2022

Ne-au luat cu toții prin surprindere cu vestea că au devenit părinți. Însă acum, când se bucură de fiicele lor, Naomi și Nick postează imagini cu micuțele, spre bucuria fanilor lor.

image

Tomodelul de culoare nu poate fi mai mândră de fiica ei de 13 luni, care a făcut primii pași. E gata pentru podium? Poate că încă nu, însă în curând fetița lui Naomi ne va zâmbi din fața camerelor de filmare, cu siguranță!

Campbell nu a vorbit prea multe despre maternitate, de fapt n-a dezvăluit nici numele copilului ei sau identitatea tatălui micuței de un an, însă, atunci când a făcut primii pași minunea ei, celebra mămică nu și-a putut ascunde încântarea și a postat fotografii cu copilul mergând.

„Iubirea mea, inima mea făcând primii pași”, a comentat topmodelul imaginea care a strâns rapid multe inimioare și aprecieri din partea celor 13 milioane de admiratori ai lui Campbell.

Naomi a anunțat venirea pe lume a fiicei ei în luna mai a anului trecut, iar, în februarie 2022, modelul a pozat cu copilul pe coperta de martie a ediției britanice a revistei Vogue. Nici măcar atunci, când a oferit un interviu amplu, nu a vrut să spună mai mule despre fetița ei, precizând doar esențialul: „Nu este adoptată, este copilul meu!”.

image

Alt părinte care plesnește de încântare este Nick Jonas, care a petrecut recent prima Zi a Tatălui cu fetița lui Malti Marie. Soția cântărețului, Priyanka Chopra, i-a dăruit acestuia o pereche de încălțări care să se asemene cu cea purtată de fiica lui. Evident că micuța este încă prea mică pentru a merge singură.

Mai multe pentru tine...

De fapt, micuța care s-a născut prematur și a fost nevoită să petreacă 100 de zile în spital de-abia a ajuns acasă, la părinții ei, însă trebuie să recunoaștem că este absolut adorabilă „mergând” împreună cu tăticul ei prin casă și bucurându-se de toată dragostea și grija pe care i-o oferă părinții ei.  

foto - Instagram, VogueRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg