FOTO Au făcut primii pași! Ce drăguți sunt copiii lui Naomi Campbell și-al lui Nick Jonas!

26 iunie, 2022

Ne-au luat cu toții prin surprindere cu vestea că au devenit părinți. Însă acum, când se bucură de fiicele lor, Naomi și Nick postează imagini cu micuțele, spre bucuria fanilor lor.

image

Tomodelul de culoare nu poate fi mai mândră de fiica ei de 13 luni, care a făcut primii pași. E gata pentru podium? Poate că încă nu, însă în curând fetița lui Naomi ne va zâmbi din fața camerelor de filmare, cu siguranță!

Campbell nu a vorbit prea multe despre maternitate, de fapt n-a dezvăluit nici numele copilului ei sau identitatea tatălui micuței de un an, însă, atunci când a făcut primii pași minunea ei, celebra mămică nu și-a putut ascunde încântarea și a postat fotografii cu copilul mergând.

„Iubirea mea, inima mea făcând primii pași”, a comentat topmodelul imaginea care a strâns rapid multe inimioare și aprecieri din partea celor 13 milioane de admiratori ai lui Campbell.

Naomi a anunțat venirea pe lume a fiicei ei în luna mai a anului trecut, iar, în februarie 2022, modelul a pozat cu copilul pe coperta de martie a ediției britanice a revistei Vogue. Nici măcar atunci, când a oferit un interviu amplu, nu a vrut să spună mai mule despre fetița ei, precizând doar esențialul: „Nu este adoptată, este copilul meu!”.

image

Alt părinte care plesnește de încântare este Nick Jonas, care a petrecut recent prima Zi a Tatălui cu fetița lui Malti Marie. Soția cântărețului, Priyanka Chopra, i-a dăruit acestuia o pereche de încălțări care să se asemene cu cea purtată de fiica lui. Evident că micuța este încă prea mică pentru a merge singură.

Mai multe pentru tine...

De fapt, micuța care s-a născut prematur și a fost nevoită să petreacă 100 de zile în spital de-abia a ajuns acasă, la părinții ei, însă trebuie să recunoaștem că este absolut adorabilă „mergând” împreună cu tăticul ei prin casă și bucurându-se de toată dragostea și grija pe care i-o oferă părinții ei.  

stanga
dreapta
nick jonas copil jpg
nick jonas jpg
naomi campbell vogue jpg
naomi campbell copil 1 jpg
naomi campbell copil jpg
copii de vedete jpg

foto - Instagram, VogueRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg