Da, şi topmodelele citesc! Ce lecturi preferă unele dintre cele mai frumoase femei din lume?

4 iulie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

În plină pandemie, când petrecerile şi evenimentele de orice fel sunt scoase de pe listă, topmodelele sunt în stare de orice numai să reuşească să alunge cumva plictiseala, chiar şi să-şi arunce ochii pe-o carte. Cel puţin asta reiese din fotografiile postate pe social media, unde lasă de bănuit că noul lor hobby este lectura, bineînţeles!

Kaia Gerber

9 1 jpg jpeg

Fiica ultracunoscutei Cindy Crawford este atât de familiarizată cu cărţile, încât şi-a creat propriul club de lectură. Unul virtual, aşa cum ne-am obişnuit cu toţii în ultima vreme, însă perfect valabil! Aşadar, modelul şi-a lansat acest grup virtual pe Instagram Live din pură plictiseală, dar ce contează motivul atât timp cât dă un exemplu laudabil tuturor tinerilor din generaţia ei?! Până în momentul de faţă, Kaia şi followerii ei au citit Normal People, scris de Sally Rooney, şi Bonjour Tristesse al lui Françoise Sagan.

Candice Swanepoel

10 2 jpg jpeg

Câţi dintre noi n-am spus că vom folosi această perioadă de izolare la domiciliu ca să facem tot ceea ce nu aveam timp că facem în mod normal? Adică să vedem un film bun şi să citim o carte frumoasă, de pildă. Ei bine, fostul îngeraş Victoria's Secret şi-a făcut şi ea aceleaşi promisiuni şi, după cum se vede în imaginea ei de pe Instagram, se ţine de cuvânt. Candice şi-a luat în pat cu ea un exemplar din The Ocean at the End of the Lane, romanul lui Neil Gaiman, şi îl citeşte din scoaţă în scoarţă.

Kendall Jenner

11 3 jpg jpeg

Cine spune că nu putem fi sexy şi... intelectuale în acelaşi timp? Uite, frumoasa membră a familiei Kardashian ne demonstreză exact asta! De fapt, şi-a luat cu ea într-o călătorie exotică o carte bună de citit (So Sad Today, de Melissa Broader) şi n-o poate lăsa din mână nici atunci când i se fac poze. Hm!

Emily Ratajkowski

O altă cititoare extrem de atrăgătoare este Ratajkowski, care a făcut o listă întreagă cu cărţi de citit, muzică de ascultat şi filme de urmărit, în toată această perioadă de carantină, listă pe care a prezentat-o cu mare tam-tam prietenilor ei virtuali. Şi trebuie să recunoaştem că e o evoluţie surprinzătoare pentru cea care părea că avea un singur hobby – să-şi facă selfie-uri sexy sau să se lase fotografiată de altcineva în ipostaze fierbinţi!

12 4 jpg jpeg

Aşadar, printre lecturile preferate de ea în această vară se numără White Girls, scrisă de criticul teatral Hilton Als. În ton cu evenimentele actuale din America, nimic de zis!

Karlie Kloss

Frumosul topmodel s-a fotografiat cu cartea lui Elaine Weltweroth, More Than Enough, din simplul motiv că şi-a dorit să promoveze autobiografia prietenei ei. Nimic în neregulă cu asta, cu toate că nu era nevoie de asemenea intenvenţie din partea lui Karlie pentru că Weltweroth este deja un autor bestselling.

13 5 jpg jpeg

„Da, mă mândresc cu prietena mea, dar recomandarea mea este una cât se poate de onestă, fiind o lectură revelatoare”, a comentat Kloss imaginea cu pricina.

Coco Rocha

14 6 jpg jpeg

Modelul a ales biografia altui model, pe nume Maye Musk, care şi-a scris memoriile după ce a petrecut mai bine de 50 de ani în industria modeling-ului. A Woman Makes a Plan se numeşte autobiografia prietenei lui Coco şi relatează succesul de care s-a bucurat Musk pe podiumurile din întreaga lume.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg