Iubita pe care Prințul Harry și Harry Styles au împărțit-o în trecut s-a sinucis!

2 martie, 2023

Înainte de-a se însura cu Meghan Markle, Prințul Harry a avut o viață amoroasă stufoasă, urmărită îndeaproape de tabloide. Harry Styles este și el de mare interes când vine vorba despre partenerele sale. Cei doi englezi au fost vreodată rivali?

image

De când a părăsit trupa de băieți One Direction și și-a lansat cariera solo, cântărețul britanic a intrat și mai mult în vizorul tuturor. Cam ca Prințul Harry care este subiect de presă – de scandal – de când s-a născut.   

Înainte de-a forma un cuplu cu Olivia Wilde, Harry muzicianul a mai fost implicat în idile cu A-listeri. Taylor Swift, Nicole Scherzinger și Kendall Jenner s-au numărat printre fostele lui iubite cunoscute.

Pe lângă faptul că sunt amândoi britanici, că au o viață petrecută în lumina reflectoarelor și că dețin același nume mic, Harry Style și Prințul Harry mai au ceva în comun… De fapt, pe cineva. Se pare că cele două vedete s-au iubit cu aceeași femeie.

Când Styles și-a început relația cu Olivia Wilde, toată lumea comenta diferența de 10 ani dintre ei. Însă nu era pentru prima dată când avea o iubită mai mare decât el. Revista Glamour susține că starul pop a întâlnit-o pe prezentatoarea TV Caroline Flack la „The X Factor”, în 2011, când el n-avea mai mult de 17 ani și ea avea 31.

„Știam deja că se îndrăgostise de mine, n-a ascuns deloc acest lucru”, a dezvăluit jurnalista în autobiografia „Storm in a C Cup”. „Când a ieșit din casa mea, la un moment dat, lumea a început să strige după mine că sunt pedofilă sau perversă”, a continuat ea mărturisirile. Având parte de asemenea comentarii, cei doi amorezi s-au despărțit într-un final.

image
Mai multe pentru tine...

Dar, înainte de-a avea o idilă cu Styles, Flack mai ajunsese o dată pe prima pagină a ziarelor când s-a apropiat de nimeni altul decât Prințul Harry. „În numai câteva ore după ce se aflase de noi, o mulțime întreagă era în fața casei părinților și a bunicilor ei”, a explicat Harry. Într-un final, presa i-a despărțit pe cei doi foști iubiți.

În 2020, Page Six a dezvăluit că biata Caroline Flack s-a sinucis. Ea se afla în mijlocul unui proces în care era acuzată de atac asupra iubitului ei de-atunci. Când au aflat tragica veste, ambii Harry au deplâns soarta fostei lor iubite.

În 2020, Harry Style a purtat o fundiță neagră în piept la Brit Awards, iar regalul Harry n-a comentat moartea lui Caroline decât recent, în cartea sa: „Mi-a părut așa rău pentru familie ei... Știu cum au suferit toți pentru «păcatul capital» de-a fi iubita mea”, a comentat îndureratul Harry.

Trecuse deja un deceniu de când o întâlnise pentru prima dată, dar Prințul Harry n-a uitat-o: „Era atât de deschisă și de amuzantă în seara în care ne-am cunoscut. Era însăși definiția dezinvolturii!”, a conchis acesta.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg