Ivanka Trump a plecat în Egipt cu familia după ce a renunțat la politică

22 noiembrie, 2022
ivanka si sotul

Ivanka Trump demonstrează că se concentrează pe „viața ei privată și  pe familie – și nu pe cea de-a treia ofertă a tatălui ei pentru Casa Albă.

Fiica cea mare a fostului președinte Donald Trump a plecat în Egipt cu soțul ei, Jared Kushner, și cei trei copii ai lor, la doar câteva zile după ce a anunțat că nu va participa la campania tatălui ei din 2024 pentru un al doilea mandat.

„O zi la Piramide!” , a scris Ivanka, în vârstă de 41 de ani, în dreptul fotografiilor cu ei călare pe cămile sau în timp ce pozau în fața structurilor antice.

„Explorez frumusețea Egiptului pentru prima dată împreună cu familia mea!”

Blonda a renunțat la ținutele business pentru o rochie albă și pantofi sport, în timp ce Kushner – care a fost și unul dintre consilierii lui Donald – a purtat un tricou alb, pantaloni scurți kaki și pantofi sport și pantofi sport. Cei doi băieți ai cuplului — Joseph, 9 ani și Theodore, 6 ani — au purtat ținute similare cu ale tatălui lor, în timp ce Arabella, în vârstă de 11 ani, a combinat un top albastru cu pantaloni largi și pantofi asortați.

Mai multe pentru tine...

Ivanka a fost absentă, săptămâna trecută,  atunci când tatăl ei și-a anunțat candidatura și  a promis că „va face America mare și glorioasă din nou” și „se va asigura că Joe Biden nu va mai obține un mandate de patru ani”.

La scurt timp, fiica lui a dat o declarație. „Îmi iubesc tatăl foarte mult. De data aceasta, aleg, însă, să acord prioritate copiilor mei și vieții private. Nu plănuiesc să mă implic în politică”.

„Deși îmi voi iubi și susține întotdeauna tatăl, în viitor, o voi face în afara arenei politice”, a adăugat ea. „Sunt recunoscătore că am avut onoarea de a servi poporul american și voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administrației noastre”.

O persoană din interior a declarat recent că moartea mamei ei, Ivana Trump, în iulie, a contribuit la decizia ei de a renunța la politică.

„Cred că pierderea unui părinte duce cu siguranță la o adevărată trezire”, a spus sursa. „Asta înseamnă lucruri diferite pentru diferiți oameni.  Ivanka a ralizat cât de trecător este timpul”.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling