Ivanka Trump a plecat în Egipt cu familia după ce a renunțat la politică

22 noiembrie, 2022
ivanka si sotul

Ivanka Trump demonstrează că se concentrează pe „viața ei privată și  pe familie – și nu pe cea de-a treia ofertă a tatălui ei pentru Casa Albă.

Fiica cea mare a fostului președinte Donald Trump a plecat în Egipt cu soțul ei, Jared Kushner, și cei trei copii ai lor, la doar câteva zile după ce a anunțat că nu va participa la campania tatălui ei din 2024 pentru un al doilea mandat.

„O zi la Piramide!” , a scris Ivanka, în vârstă de 41 de ani, în dreptul fotografiilor cu ei călare pe cămile sau în timp ce pozau în fața structurilor antice.

„Explorez frumusețea Egiptului pentru prima dată împreună cu familia mea!”

Blonda a renunțat la ținutele business pentru o rochie albă și pantofi sport, în timp ce Kushner – care a fost și unul dintre consilierii lui Donald – a purtat un tricou alb, pantaloni scurți kaki și pantofi sport și pantofi sport. Cei doi băieți ai cuplului — Joseph, 9 ani și Theodore, 6 ani — au purtat ținute similare cu ale tatălui lor, în timp ce Arabella, în vârstă de 11 ani, a combinat un top albastru cu pantaloni largi și pantofi asortați.

Mai multe pentru tine...

Ivanka a fost absentă, săptămâna trecută,  atunci când tatăl ei și-a anunțat candidatura și  a promis că „va face America mare și glorioasă din nou” și „se va asigura că Joe Biden nu va mai obține un mandate de patru ani”.

La scurt timp, fiica lui a dat o declarație. „Îmi iubesc tatăl foarte mult. De data aceasta, aleg, însă, să acord prioritate copiilor mei și vieții private. Nu plănuiesc să mă implic în politică”.

„Deși îmi voi iubi și susține întotdeauna tatăl, în viitor, o voi face în afara arenei politice”, a adăugat ea. „Sunt recunoscătore că am avut onoarea de a servi poporul american și voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administrației noastre”.

O persoană din interior a declarat recent că moartea mamei ei, Ivana Trump, în iulie, a contribuit la decizia ei de a renunța la politică.

„Cred că pierderea unui părinte duce cu siguranță la o adevărată trezire”, a spus sursa. „Asta înseamnă lucruri diferite pentru diferiți oameni.  Ivanka a ralizat cât de trecător este timpul”.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG