Jennifer Lopez, mai incendiară ca niciodată! Vedeta și-a lansat noul clip, apare în ipostaze SUPER HOT

31 ianuarie, 2024

Are 54 de ani, însă e mai senzuală ca niciodată. Jennifer Lopez nu contenește să ne uimească, diva și-a lansat marți cel mai recent videoclip, care a adunat în timp record sute de mii de vizualizări.

Jennifer Lopez în noul clip, Profimedia (6) jpg

Mimând autosatisfacerea, dansând la bară, defilând în costume de baie minuscule și îmbrăcând un sutien incendiar, super la modă, cu mameloane la vedere, J Lo este de neoprit!

Energia sa este debordantă și ne-ar plăcea să fie și molipsitoare!

Jennifer Lopez în noul clip, Profimedia (4) jpg

Vedeta dă lecții tinerelelor care nu știu poate cum să capteze și să-și mențină publicul. Căci Jennifer Lopez are în ADN capacitatea de a atrage privirile asupra sa. Muncește în ritmuri nebunești, dar face dovada că în cazul ei, vârsta chiar este doar un număr.

Jennifer Lopez a pus YouTube-ul pe jar, după ce a lansat cel mai recent videoclip „Can’t Get Enough”, în colaborare cu rapperul Latto.

J Lo a apelat și la un truc super în vogă în SUA: sutienul cu aparente mameloane la vedere. Mai exact, este un sutien anume fabricat în felul acesta. Inclusiv Kim Kardashian și-a lansat o nouă linie de lenjerie intimă sub umbrela firmei sale SKIMS, care la fel, prezintă sutiene cu formele de mameloane incluse.

Mai multe pentru tine...

Inovatoarea Jennifer Lopez desigur că nu se dă în lături de la nimic. Cum ar fi putut refuza apariția cu o asemenea lenjerie provocatoare?

Diva însăși este imaginea unei celebre firme de lenjerie intimă. În mod regulat, apar fotografii provocatoare cu artista celebră în întreaga lume. Și da, are cu ce se lăuda!

Dacă în mariaj pare că flacăra nu mai este la fel de vivace ca până acum, Jennifer Lopez strălucește în zona profesională și de business.

Cel mai nou clip al divei i-a animat de îndată pe fanii săi, care au rămas uluiți de îndrăzneala artistei. „Wow, JLo face la 50+ ceea ce a făcut și acum 20 de ani. Uimitor. Muncește enorm și rezultatul este pe măsură. Ce inspirație pentru noi”, este doar unul din comentariile laudative la adresa divei.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg