Regala Jennifer Lopez la Paris. Artista a învățat să salute ca o prințesă

26 ianuarie, 2024

Diva din ”Marry Me” face dovada că și un look lady-like o avantajează la fel de mult ca ipostazele sale de vampă. Ba poate chiar mai mult!

Jennifer Lopez, Profimedia (2) jpg

J Lo a făcut o adevărată paradă cu ținutele sale la Săptămâna Modei de la Paris. Și după ce a uimit cu decupaje amețitoare, a întors foaia și a apărut cu un look de Audrey Hepburn, ca o vedetă a anilor 60, la defilarea Valentino, colecția primăvară 2024 haute couture.

Jennifer Lopez s-a aflat în primele rânduri la mai multe defilări din cadrul Săptămânei de Modă de la Paris, inclusiv la Schiaparelli și la Elie Saab.

Vedeta a luat pulsul noilor colecții la fața locului și mai mult ca sigur și-a îmbogățit deja garderoba cu piese noi și HOT.

La prezentarea Valentino, a venit cu un look foarte sobru, super classy și amintind de superba Audrey Hepburn în filmul ”Mic dejun la Tiffany”. Ba mai mult, Jennifer Lopez a impresionat cu salutul său regal. Desprinsă parcă de la un eveniment cu regi, regine și prințese, J Lo și-a salutat admiratorii în cel mai regal mod cu putință.

Mai multe pentru tine...

Actrița din ”The Mother” se distanțează din ce în ce mai mult de soțul său. Nici de data aceasta, Ben Affleck nu a însoțit-o în Europa, ci și-a făcut datoria de tată și a petrecut timpul împreună cu mezinul său.

Desigur, s-a văzut și cu fosta soție, lucru deja obișnuit pentru actorul din ”Pearl Harbour”, care oricum nu este un mare fan al mondenităților.

Întocmai ca divele anilor 60, Jennifer Lopez și-a coafat părul cu vârfurile în exterior, a purtat o cordeluță neagră și numeroase detalii din cristale pe rochia neagră, aleasă la eveniment.

Ținuta i-a fost aleasă de stiliștii Rob Zangardi și Mariel Haenn. Duo-ul, cunoscut sub numele de Rob și Mariel, lucrează și cu alte vedete precum Heidi Klum, Hailee Steinfeld și Lindsay Lohan.

La defilarea Valentino, Jennifer Lopez nu a fost singura mare vedetă. Acolo au mai fost văzute Kylie Jenner, Florence Pugh și supermodelul Rosie Huntington-Whiteley.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg