„Mă duc la Iisus”. Ce mare cântăreață a spus asta cu o zi înainte să moară?

1 martie, 2023

Diva anilor ’90 părea pregătită de un nou capitol în viața ei când și-a dat ultima suflare în mod prematur și neașteptat. A avut cumva o premoniție legată de sfârșitul ei?

image

De-abia aștepta să revină pe marile ecrane și să-i dedice mai mult timp fiicei sale. Când colo, a fost găsită fără suflare în camera ei de hotel chiar în momentul în care se pregătea pentru un mare eveniment. Despre cine este vorba?

Whitney Houston, căci despre ea este vorba, și-a început cariera în anii ’80 și a devenit superstar pop peste noapte datorită vocii ei impresionante. Din păcate, după o vreme, cântăreața ținea prima pagină a ziarelor cu consumul ei de droguri și comportamentul regretabil pe care începuse să-l aibă și mai puțin cu realizările ei profesionale, fie ele și de excepție. 

În ultimele ei zile pe acest pământ, Whitney se întreba neîncetat de ce i se întâmplau toate cele tocmai ei și de ce o judeca lumea așa. Cel puțin asta spune un apropiat de-ai regretatei vedete.

Houston trebuia să participe la gala de dinaintea premiilor Grammy, pe 11 februarie 2012, organizată de mentorul ei, Clive Davis. Cu câteva zile înainte, „cânta, dansa, râdea și se juca”, ne-a dezvăluit nominalizata la premiile Grammy, Kelly Price, care a și urcat cu ea pe scenă în ultimul ei recital.

image
Mai multe pentru tine...

În după-amiaza zilei de 11 februarie, Whitney Houston a fost găsită moartă în cada din camera ei de hotel. Ani mai târziu, au apărut imagini nemaivăzute cu cântăreața, într-un documentar despre viața ei, în care Whitney spunea „Am momente în care mă uit în sus la Dumnezeu și îl întreb de ce mi se întâmplă una ca asta mie”.

Cu o zi înainte de-a se prăpădi, Whitney i-a spus unui prieten: „Mă duc să-l văd pe Iisus. Vreau să-l văd pe Iisus”, susține The Sun. Chiar și pe 11 februarie 2012, și-a păstrat aceeași intenție uluitoare: „Știi, El e tare OK! Chiar vreau să-l întâlnesc pe Iisus”, ar fi spus vedeta care, cu numai două zile înainte de moartea ei prematură, și-a susținut ultimul concert în care a cântat „Jesus Loves Me”.    

Din păcate, și-a îndeplinit dorința!...

Foto - Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG