„Mă duc la Iisus”. Ce mare cântăreață a spus asta cu o zi înainte să moară?

1 martie, 2023

Diva anilor ’90 părea pregătită de un nou capitol în viața ei când și-a dat ultima suflare în mod prematur și neașteptat. A avut cumva o premoniție legată de sfârșitul ei?

image

De-abia aștepta să revină pe marile ecrane și să-i dedice mai mult timp fiicei sale. Când colo, a fost găsită fără suflare în camera ei de hotel chiar în momentul în care se pregătea pentru un mare eveniment. Despre cine este vorba?

Whitney Houston, căci despre ea este vorba, și-a început cariera în anii ’80 și a devenit superstar pop peste noapte datorită vocii ei impresionante. Din păcate, după o vreme, cântăreața ținea prima pagină a ziarelor cu consumul ei de droguri și comportamentul regretabil pe care începuse să-l aibă și mai puțin cu realizările ei profesionale, fie ele și de excepție. 

În ultimele ei zile pe acest pământ, Whitney se întreba neîncetat de ce i se întâmplau toate cele tocmai ei și de ce o judeca lumea așa. Cel puțin asta spune un apropiat de-ai regretatei vedete.

Houston trebuia să participe la gala de dinaintea premiilor Grammy, pe 11 februarie 2012, organizată de mentorul ei, Clive Davis. Cu câteva zile înainte, „cânta, dansa, râdea și se juca”, ne-a dezvăluit nominalizata la premiile Grammy, Kelly Price, care a și urcat cu ea pe scenă în ultimul ei recital.

image
Mai multe pentru tine...

În după-amiaza zilei de 11 februarie, Whitney Houston a fost găsită moartă în cada din camera ei de hotel. Ani mai târziu, au apărut imagini nemaivăzute cu cântăreața, într-un documentar despre viața ei, în care Whitney spunea „Am momente în care mă uit în sus la Dumnezeu și îl întreb de ce mi se întâmplă una ca asta mie”.

Cu o zi înainte de-a se prăpădi, Whitney i-a spus unui prieten: „Mă duc să-l văd pe Iisus. Vreau să-l văd pe Iisus”, susține The Sun. Chiar și pe 11 februarie 2012, și-a păstrat aceeași intenție uluitoare: „Știi, El e tare OK! Chiar vreau să-l întâlnesc pe Iisus”, ar fi spus vedeta care, cu numai două zile înainte de moartea ei prematură, și-a susținut ultimul concert în care a cântat „Jesus Loves Me”.    

Din păcate, și-a îndeplinit dorința!...

Foto - ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg