Eroul lui Di. Fostul iubit al Prințesei Diana salvează vieți în războiul din Ucraina!

4 noiembrie, 2022

James Hewitt, în vârstă de 64 de ani, nu stă cu mâinile încrucișate când vede toate ororile care se întâmplă în Ucraina. De fapt, sensibil la suferința oamenilor, fostul iubit al regretatei Prințese Diana a înființat o organizație non-profit cu ajutorul căreia îi ajută pe cei care vor să plece din țara invadată de ruși.

image

Organizația lui Hewitt, Humanitarian Online Payments, a pregătit nu mai puțin de nouă autocare ce transportă ucraineni chiar din zonele cele mai periculoase ale țării spre Marea Britanie sau Europa. Dar cine este acesct salvator al oamenilor năpăstuiți?

Ei bine, James este nimeni altul decât cel care a avut o aventură de cinci ani cu Lady Di pe vremea când era ofițer tânăr în Household Cavalry, din 1986 până în 1991. Idila lor a fost confirmată chiar de Prințesa Diana în acel interviu controversat pe care fosta soție a Regelui Charles l-a avut cu jurnalistul Martin Bashir.

În urmă cu câțiva ani, Hewitt a suferit din cauza unui infarct și-a unui accident vascular cerebral, dar acest lucru nu l-a împiedicat să sară în ajutorul ucrainenilor aflați în pericol de moarte și să-i scoată din zona de conflict.

„Face un lucru extrem de util!”, susține o sursă pentru Daily Mail. „Vizităm orice zonă din Ucraina, chiar și cele apropiate de front, pentru a-i găsi și ajuta pe cei tineri, vârstnici sau răniți care vor să fugă din calea lui Putin”, stă scris pe site-ul organizației sus menționate.

Fostul iubit al Prințesei de Wales a refuzat să comenteze despre operațiunea pe care o desfășoară în Ucraina. Însă se pare că are mult succes.

James a părăsit armata în 1994, după care a început o colaborare controversată cu Anna Pasternak, autoarea cărții „Princess In Love”, în care a divulgat detalii intime despre relația apropiată pe care a avut-o cu Diana și pentru care a primit 300.000 de lire sterline.

image
Mai multe pentru tine...

Un deceniu mai târziu, plănuise să vândă scrisorile de amor ale Dianei, în încercarea de-a obține 10 milioane de lire sterline. Dar acuzațiile de trădare a mult iubitei Lady Di l-au oprit la timp. Anul trecut, Daily Mail a dezvăluit că Hewitt locuiește cu mama lui într-un apartament de două camere din Devon.

foto - Getty, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii