Eroul lui Di. Fostul iubit al Prințesei Diana salvează vieți în războiul din Ucraina!

4 noiembrie, 2022

James Hewitt, în vârstă de 64 de ani, nu stă cu mâinile încrucișate când vede toate ororile care se întâmplă în Ucraina. De fapt, sensibil la suferința oamenilor, fostul iubit al regretatei Prințese Diana a înființat o organizație non-profit cu ajutorul căreia îi ajută pe cei care vor să plece din țara invadată de ruși.

image

Organizația lui Hewitt, Humanitarian Online Payments, a pregătit nu mai puțin de nouă autocare ce transportă ucraineni chiar din zonele cele mai periculoase ale țării spre Marea Britanie sau Europa. Dar cine este acesct salvator al oamenilor năpăstuiți?

Ei bine, James este nimeni altul decât cel care a avut o aventură de cinci ani cu Lady Di pe vremea când era ofițer tânăr în Household Cavalry, din 1986 până în 1991. Idila lor a fost confirmată chiar de Prințesa Diana în acel interviu controversat pe care fosta soție a Regelui Charles l-a avut cu jurnalistul Martin Bashir.

În urmă cu câțiva ani, Hewitt a suferit din cauza unui infarct și-a unui accident vascular cerebral, dar acest lucru nu l-a împiedicat să sară în ajutorul ucrainenilor aflați în pericol de moarte și să-i scoată din zona de conflict.

„Face un lucru extrem de util!”, susține o sursă pentru Daily Mail. „Vizităm orice zonă din Ucraina, chiar și cele apropiate de front, pentru a-i găsi și ajuta pe cei tineri, vârstnici sau răniți care vor să fugă din calea lui Putin”, stă scris pe site-ul organizației sus menționate.

Fostul iubit al Prințesei de Wales a refuzat să comenteze despre operațiunea pe care o desfășoară în Ucraina. Însă se pare că are mult succes.

James a părăsit armata în 1994, după care a început o colaborare controversată cu Anna Pasternak, autoarea cărții „Princess In Love”, în care a divulgat detalii intime despre relația apropiată pe care a avut-o cu Diana și pentru care a primit 300.000 de lire sterline.

image
Mai multe pentru tine...

Un deceniu mai târziu, plănuise să vândă scrisorile de amor ale Dianei, în încercarea de-a obține 10 milioane de lire sterline. Dar acuzațiile de trădare a mult iubitei Lady Di l-au oprit la timp. Anul trecut, Daily Mail a dezvăluit că Hewitt locuiește cu mama lui într-un apartament de două camere din Devon.

foto - Getty, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg