S-a aflat de ce a fost omorât John F. Kennedy! Are de-a face cu viața sexuală a ucigașului său

26 noiembrie, 2022

O nouă carte revelatoare scoate adevărul la iveală în privința motivului pentru care Lee Harvey Oswald a recurs la gestul extrem de a-i lua viața președintelui american John F. Kennedy.   

image

Conform cărții „The Oswalds: An Untold Account of Marina and Lee”, scrisă de Paul Gregory, Oswald considera că „lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii i-ar da lui atenție”. Își ținea soția „prizonieră” în apartamentul lor din Dallas și îi interzisese să învețe engleză pentru simplul motiv că el nu-și dorea ca ea să descopere că el nu realizase nimic până atunci. Harvey apela și la violență fizică în privința partenerei lui de viață, ca să se impună în fața ei, să-și dovedească puterea.

Dar nici soția acestuia nu era vreo ușă de biserică...

Gregory, care este acum un cercetător de la Instituția Hoover și profesor de economie la Universitatea din Houston, a așteptat 60 de ani ca să spună întreaga poveste a celor petrecute acum zeci de ani. În 1962, scriitorul era doar un adolescent care trăia cu familia lui în Dallas, însă ajunsese să-i cunoască pe soții Oswald prin intermediul tatălui său, Peter.

Peter era un imigrant rus care a cunoscut cuplul respectiv când cei doi ajunseseră în SUA. N-aveau bani și nici potențial să realizeze ceva pe tărâm american. Gregory a început să ia lecții de rusă de la Marina și a devenit singurul prieten al acesteia și al lui Lee Oswald în vara lui 1962.

„Teama lui Lee era ca nu cumva să fie descoperit ca fiind un ratat. Imaginea pe care și-o promova în fața Marinei era de intelectual răvășitor care ar face din lume un loc mai bun numai dacă lumea i-ar da puțină atenție”, spunea Gregory.

Totuși, de ce l-a împușcat mortal Oswald pe Kennedy în 1963, în Dallas?

„Visa să facă istorie. Voia ca lumea să-și dea seama că nu era deloc o figură nesemnificiativă”, a ținut să precizeze scriitorul. Lee Harvey Oswald l-a omorât pe John F. Kennedy pentru simplul motiv că s-a temut să nu cumva să fie catalogat ca un „ratat” de către soția lui, care râdea de el că se credea un intellectual Marxist. Mai mult, Marina îl umilea pe soțul ei și-l considera „stângaci din punct de vedere sexual”, ea înșelându-l cu un om de afaceri arătos.

Mai multe pentru tine...

După asasinat, FBI-ul a surprins-o pe Marina, într-o înregistrare, cum se plângea de Oswald. Mai exact, îi povestea unui nou iubit de-ai ei cât de prost făcea dragoste Lee. Aceasta susținea că Lee „nu e un bărbat adevărat”.

„Marina nu numai că-i lua în râs ideile politice și aspirațiile lui Lee, dar îl și umilea, spunând că era complet stângaci din punct de vedere sexual – lucru care l-a afectat pe Lee extrem de mult, el având o părere atât de bună despre el…”, susține Gregory.

Cu alte cuvinte, Oswald era persecutat de partenera lui de viață, umilit pentru pretația sa în pat, lucru care-l înfuria enorm și-i creștea frustrarea la cote maxime. Lee Harvey Oswald a intrat în istorie, așa cum și-a dorit, însă fapta care l-a făcut faimos în întreaga lume nu este deloc lăudabilă – l-a împușcat mortal pe președintele american din 1963.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}