„Vă rog, rugați-vă pentru mine!” Justin Bieber, cu fața paralizată din cauza bolii

11 iunie, 2022

Cântăreațul de-abia dacă mai poate mânca din cauza paraliziei faciale temporale care a apărut din pricina bolii de care suferă.

image

În urmă cu numai câteva zile, Justin Bieber a fost nevoit să anuleze câteva concerte din turneul său mondial Justice, iar acum le-a cerut fanilor să să se roage pentru el. Justin se teme că nu va mai putea mânca din cauza faptului că i-a paralizat temporar fața din cauza sindromului Ramsay Hunt cu care a fost diagnosticat recent.

Starul de 28 de ani a postat un clip de trei minute pe Instagram, în cursul zilei de ieri, în care explică diagnosticul pe care l-a primit. Sindromul Ramsay Hunt este o complicație a Zonei Zoster, care poate duce la paralizie facială. Mayo Clinic susține că paralizia facială și pierderea auzului – simptome asociate cu sindromul Ramsay Hunt – sunt temporare, însă pot deveni parmanente.

Mai multe pentru tine...

După cum se poate vedea și în imaginile postate de Bieber, acesta nu poate clipi cu ochiul drept, iar restul feței este și ea incapabilă de mișcare.

„Cel mai probabil vedeți ce se întâmplă cu fața mea. Am sindromul Ramsay Hunt, care este cauzat de un virus care-mi atacă nervii din ureche și față și care mi-a provocat aceasă paralizie”, a început să povestească Justin în filmulețul postat pe 10 iunie pe pagina sa de Instagram.

După ce și-a anunțat fanii cu privire la starea sănătății lui – care a cauzat și anularea concertelor sale – Bieber a ținut să mai facă o precizare, care i-a îngrijorat pe admiratorii lui: „Mi-e din ce în ce mai greu să mănânc, iar acest lucru este extrem de frustant. Vă rog, rugați-vă pentru mine!”, și-a încheiat cântărețul postarea.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg