Royals

Livrare specială la nunta regală. Zeci de pizza au fost comandate la Castelul Windsor

Livrare specială la nunta regală. Zeci de pizza au fost comandate la Castelul Windsor

Se pare că meniul eco plănuit de prinţul Charles pentru nunta regală nu a fost tocmai pe placul invitaţilor. Prezenţi la nunta fiului cel mic al viitorului rege al Marii Britanii, oaspeţii au preferat junk food în defavoarea preparatelor bio ieşite din mâinile unor bucătari şefi. Aşa că s-au comandat multe cutii de pizza la Castelul Windsor.

Recepţia de după ceremonia de la Capela St. George, găzduită de prinţul Charles, a fost organizată special pentru tinerii căsătoriţi şi invitaţii lor, iar preparatele culinare au fost alese pe sprânceană. Evenimentul a început la ora 19:30 şi 200 de invitaţi de seamă, actori de la Hollywood, dar şi prieteni apropiaţi şi familia regală, au fost prezenţi pentru a-i cinsti pe Harry şi Meghan. Iar surpriza a sosit cu puţin timp după încereprea petrecerii, mai mulţi livratori de la un lanţ mare de pizzerii fiind surprinşi transportând zeci de cutii de pizza în câteva cărucioare.

După un control riguros, oamenilor li s-a permis accesul spre porţile palatului Windsor. Aşa că invitaţii prezenţi la recepţia de pe peluza castelului Windsor s-au delectat cu tradiţionala pizza.

 Foto: Getty Images, DailyMail.co.uk

Modifică Setările