Body & Soul

Mai ştii cum arăta Raluca Bădulescu înainte de operaţia la stomac? FOTO

Mai ştii cum arăta Raluca Bădulescu înainte de operaţia la stomac? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Acum e slabă şi poate defila în orice ţinută glam îşi doreşte. Nu acelaşi lucru se întâmpla, însă, în urmă cu câţiva ani.

Excentrică şi opulentă, Raluca a fost mereu adepta schimbărilor de look. Însă, cu ani în urmă, nici nu visa că va ajunge la 50 de kilograme, că va purta mini şi că va arăta ca un manechin.

După ce a ajuns să cântărească 121 de kilograme şi să aibă grave probleme de sănătate, în 2013 Raluca Bădulescu a apelat la operaţia de micşorare a stomacului. „Aveam aproape 40 de ani şi ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Aveam analizele dezastruase", povestea ea despre decizia de a-şi îndepărta 70% din stomac.

Acum, după ce a scăpat de 70 de kilograme, Raluca Bădulescu trăieşte o nouă viaţă, însă a şi adoptat un regim care să o ajute să se menţină în formă. 

„Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viaţă pe care l-am învăţat de la dl. profesor Copăescu dupa operaţia de gastric sleeve: mese mici şi dese, cantităţi mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu aşa fac şi mănânc orice, însă doar cantităţi mici”, spunea vedeta în urmă cu 2 ani.

Un colaj realizat de vedeta "Bravo, ai stil!", ca răspuns la provocarea #10yearschallenge care face furori pe Instagram, ne-a reamintit cum arăta Raluca Bădulescu înainte de operaţie.

Modifică Setările