News

Mihai Trăistariu nu va lipsi nici în acest an de la preselecţia pentru Eurovision: ''Mi se pare puţin pentru potenţialul meu''

Mihai Trăistariu nu va lipsi nici în acest an de la preselecţia pentru Eurovision: ''Mi se pare puţin pentru potenţialul meu'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A participat în 2015 la Eurovision cu piesa Tornero, iar de atunci şi-a tot dorit să repete succesul şi să reprezinte, din nou,  România în marea competiţie. Din păcate, însă, drumul lui s-a oprit în preselecţii.

Mihai Trăistariu nu şi-a abandonat însă visul, iar în acest an vrea să se reînscrie din nou în concurs.

„A 12-a încercare. În gena mea, de prin gimnaziu – eram olimpic, eram cu învăţătură multă – lupta pentru premii s-a manifestat şi în muzică, am vrut concursuri. Am fost de şase ori la Festivalul Mamaia, la Cerbul de Aur am fost de două ori. Eu am fost un tip competitiv de când mă ştiu. Îmi place să mă bat în luptă, nu doar să scot o piesă. Mi se pare puţin pentru potenţialul meu. Mi-am lucrat atât vocea asta ca să stau cu ea neexploatată?! Aşa că mă reîntorc la Eurovision', a spus artistul la Antena Stars.

„Nu am încă o piesă. Am dat tema mai multor compozitori, eu nu mă pregătesc în ultima secundă. Până pe 19 sunt înscrierile. Dacă nu am o piesă wow, nu mă înscriu”.

Comentarii

Modifică Setările