News

Nora lui Adrian Năstase arată incredibil la două luni de când a născut! Iată ce siluetă a afişat la botezul celui de-al doilea copil

Nora lui Adrian Năstase arată incredibil la două luni de când a născut! Iată ce siluetă a afişat la botezul celui de-al doilea copil camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Bianca Năstase şi-a revenit imediat după cea de-a doua naştere şi e într-o formă de zile mari.

În prima săptămână a lunii august, Adrian Năstase devenea pentru a doua oară bunic, după ce nora sa, Bianca Năstase, aducea pe lume cel de-al doilea fiu al ei şi-al lui Andrei Năstase. După o lună şi jumătate, micuţul era creştinat de acelaşi cuplu de naşi, Macry şi Horia Constantinescu, primind numele de Filip Mihail şi fiind sărbătorit cu fast la Kayo Garden.

Surpriza cea mare a fost s-o vedem pe Bianca afişând o siluetă uimitoare, comparabilă cu cea de dinainte de naştere. Soţia lui Andrei a purtat o ţinută albă, formată din corset şi pantalon, peste care a purtat un soi de kaftan din tulle brodat, creând un joc interesant de clasic şi senzual.

Cu o zi înainte, Bianca şi Andrei au participat la un alt eveniment, la care ea a purtat o rochie lungă, neagră, cu şliţ adânc pe picior, care i-a conturat frumos silueta de pe care dispăruse orice urmă a sarcinii recente.