Vedete

Noua cucerire a lui DiCaprio are 29 de ani şi este din Ucraina! Apariţie hot într-un costum de baie minuscul

Noua cucerire a lui DiCaprio are 29 de ani şi este din Ucraina! Apariţie hot într-un costum de baie minuscul camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Despre Leonardo DiCaprio se ştie că este un mare cuceritor, prin patul actorului trecând, de-a lungul timpului, nume ca Bar Rafaeli, Toni Garrn, Naomi Campbell, Gisele Bundchen şi Eva Herzigova.

În ultimele luni, presa tabloidă de peste hotare a scris că Leonardo DiCaprio ar avea o nouă cucerire, aceasta fiind modelul ucrainean Alina Baikova, în vârstă de 29 de ani. Tânăra este fostă chelneriţă şi a fost surprinsă alături de actor de mai multe ori.

Într-un interviu acordat cu peste şase luni în urmă, Alina Baikova a afirmat că este foarte bună prietenă cu Leonardo DiCaprio şi că nu este iubita lui. „Cea mai bună prietenă a mea este Toni Garrn şi nu m-aş combina cu fostul ei iubit. Nu i-aş face aşa ceva unei prietene, chiar dacă vorbim de un bărbat din trecutul ei. Eu şi Leonardo DiCaprio suntem doar foarte buni prieteni, nimic mai mult. Am luat cina împreună şi paparazzii sunt mereu pe urmele lui, aşa că am fost fotografiaţi împreună“, a spus Alina Baikova.

Zilele trecute, tânăra originară din Ucraina a fost surprinsă pe plajele din Saint Tropez purtând un costum de baie minuscul care îi punea în evidenţă picioarele foarte lungi.

Mai multe fotografii cu Alina Baikova pot fi văzute în GALERIA FOTO