News

Nu doar tunsoarea a schimbat-o, ci şi stilul vestimentar! Gabriela Firea îmbracă ţinute tinereşti de când nu mai e primar

Nu doar tunsoarea a schimbat-o, ci şi stilul vestimentar! Gabriela Firea îmbracă ţinute tinereşti de când nu mai e primar camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Gabriela Firea surprinde cu schimbările de când nu mai ocupă funcţia de Primar General al Capitalei. A uimit prima dată cu tunsoarea foarte scurtă, iar acum cu stilul vestimentar! A întinerit-o cu cel puţin cinci ani!

De când a apărut în spaţiul public, de când a devenit primar al Bucureştiului (5 iunie 2016), Gabriela Firea a apărut la conferinţele de presă şi în emisiunile televizate, dar şi pe reţelele de socializare în ţinute foarte elegante, foarte bine asortate. Purta des sacouri în nuanţe puternice sau rochii până la genunchi diverse modele şi imprimeuri. Avea grijă să le asorteze cu pantofi eleganţi, cu puţin toc. Nimic de reproşat, o doamnă elegantă, la 48 de ani. A fost şi criticată de unii pentru stilul ei vestimentar, dar niciodată nu a băgat în seamă remarcile lor. Aşa o vedeam pe Gabriela Firea până acum ceva vreme!

Pentru moment, iată că politicianul a pus sacourile de-o parte. Probabil că va mai reveni la acel stil vestimentar, dar momentan este într-o continuă schimbare. Imediat după ce nu a mai obţinut un mandat de Primar al Capitalei, Gabriela Firea şi-a tuns părul foarte scurt. Poartă acum o coafură modernă, care o prinde tare bine. Nu, nu mai are părul până la umeri, ondulat uşor. 

Iată că acum a făcut o schimbare din punct de vedere vestimentar. Poartă haine mult mai tinereşti, în ultimele apariţii am putut remarca asta. Optează pentru bluze pe gât albe sau negre, perfecte pentru temperaturile de toamnă. La o conferinţă de presă, Gabriela Firea a impresionat când a apărut într-o jachetă de piele maro, asortată cu o bluză pe gât neagră şi fustă de piele închisă la culoare. Parcă a întinerit cu zece ani, hainele tinereşti o prind tare bine. 

Despre viaţa sa profesională, Gabriela Firea a spus că nu se opreşte, îşi depune candidatura pentru senator de Bucureşti în Parlamentul României: "Îmi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti, în Parlamentul României. Voi continua, astfel, munca depusā 4 ani la Primāria Capitalei, în sprijinul oamenilor de care am fost si voi fi profund atasatā. Nu mā opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orasul nostru, pentru tara noastra. Cred ca nu conteazā unde te afli si ce loc ocupi, ci doar ceea ce faci concret pentru semenii tāi."

Cum arăta Gabriela Firea la debut, când era reporter în Bacău? Trecutul mai puţin ştiut

De la reporter, la prezentatoare TV, la om politic, iar, mai apoi, la Primar General al Capitalei. Care e trecutul mai puţin ştiut al Gabrielei Firea? Gabriela Firea şi-a început cariera în presă în 1990, ca reporter la săptamânalul „Pur şi simplu“ din Bacău. A venit apoi Bucureşti, unde a lucrat la Cotidianul Azi.

Se ştie că aceasta a fost redactor-prezentator la Radio Contact, iar în perioada până în 1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”, realizator-moderator al emisiunii „Ediţie Specială” şi Realizator-moderator al rubricii „Ştirea Zilei”, scrie libertatea.ro.

Gabriela Firea a fost şi consilier pentru relaţii publice şi imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 şi purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Ce avere are Gabriela Firea! Deţine bijuterii de 130.000 de euro

Aproape zilnic apare pe micul ecran, la diferite conferinţe de presă! Gabriela Firea a ocupat funcţia de primar general al Capitalei din 5 iunie 2016 până în 2020. Despre viaţa profesională vorbeşte des, despre cea personală destul de puţin. Pe reţelele de socializare se mai laudă cu soţul său, cu Florentin Pandele, dar mai ales cu copiii lor. Ce doi formează un cuplu din 2010 şi au doi băieţei.

Despre veniturile familiei, se pare că aceştia nu îşi fac multe griji, au o situaţie financiară foarte bună. Deţin mai multe imobile, mai multe terenuri, încasează lunar salarii bune. Conform adevarul.ro, Gabriela Firea şi Florentin Pandele au patru terenuri, toate în judeţul Ilfov. Dintre acestea, cel mai mare este o moştenire din 1991 care însumează 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere. Se pare că cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de 41.000 de euro. Aceştia deţin şi o casă de 240 de mp în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz. Aceeaşi sursă scrie că primarul Gabriela Firea are bijuterii din platină, aur alb şi galben, ceasuri vechi, inele, lănţişoare, brăţări, cercei în valoare totală de 130.000 de euro. Totodată, potrivit declaraţiei de avere, edilul mai are în posesie tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro.

Foto: Facebook

Modifică Setările