Kate & William

O mamă relaxată şi în formă! Kate Middleton a arătat lumii cum se descurcă cu cei trei copii

O mamă relaxată şi în formă! Kate Middleton a arătat lumii cum se descurcă cu cei trei copii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este clar că la capitolul experienţă de mamă, Kate Middleton are un avantaj enorm faţă de Meghan Markle. 

A demonstrat-o ieri, când a ieşit alături de cei trei copii ai săi la un meci de polo care a avut loc în Berkshire, eveniment în care a fost implicat atât soţul ei, Prinţul William, cât şi cumnatul Harry. 

La rândul său, Harry a fost încurajat de pe margine de soţia sa, Meghan, şi de bebeluşul lor de două luni, Archie Harrison. 

Dacă Ducesa de Sussex a fost criticată pentru că nu ştie să-şi ţină cum trebuie copilul în braţe, Kate a fost lăudată de toată lumea pentru faptul c-a reuşit să se împartă exemplar între cei trei copii ai săi: Prinţul George (5), Prinţesa Charlotte (4) şi Prinţul Louis (1). 

Îmbrăcată lejer, într-o rochie vaporoasă şi midi de vară, cu print floral, completată de espadrilele ei preferate cu şiret legat pe glezne, Kate a fost mai mereu ocupată, alergând după micuţul Louis, hrănindu-şi copiii cu sendvişuri ţinute într-o geantă frigorifică şi socializând şi cu celelalte mame, printre care şi Meghan Markle.

Cu atâţia copii pe cap, fiecare cu nevoi diferite, e clar ce o ţine în formă pe Ducesa de Cambridge. 

Foto: Profimedia