Vedete

Oana Zăvoranu îl cunoştea de mult timp pe Costin Mărculescu: "Eu ştiam de problemele lui, ştiam prin ce trece"

Oana Zăvoranu îl cunoştea de mult timp pe Costin Mărculescu: "Eu ştiam de problemele lui, ştiam prin ce trece" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Au fost prieteni apropiaţi într-o perioadă, vorbeau des, dar, din păcate, Costin Mărculescu s-a stins mult prea repede. Oana Zăvoranu îşi aminteşte de clipele petrecute împreună, dar şi de problemele pe care acesta le-ar fi avut. 

Oana Zăvoranu a povestit în direct, la România TV, că ea ştia de problemele cu care se confrunta prietenul său Costin Mărculescu. Ea a declarat că acesta suferea că afacerea lui nu mai mergea deloc, că şi-a pierdut casa, bunurile. Ea a adăugat că acesta nu mai avea bani de mâncare. Îl sfătuia şi ea să nu mai trăiască în trecut, ci în prezent:

"Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină. Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri.

Actoria era un subiect sensibil pentru el. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat", a declarat Oana Zăvoranu.

Costin Mărculescu va fi îngropat duminică, 14 iunie, la cimitirul Reînvierea. Pare că familia actorului se va ocupa de toate acestea, dar şi Mara Bănică şi Pepe, bunii lui prieteni.

Costin Mărculescu ar fi făcut infarct. Apropiaţii spun că acesta lua de ceva timp şi pastile antidepresive

La doar 50 de ani, Costin Mărculescu a fost găsit în noaptea de 11 iunie, fără suflare, în garsoniera unde locuia. Din primele investigaţii, s-ar fi descoperit cauza morţii sale. Mai avea multe de învăţat, de experiementat, dar destinul său a fost altul!

Alertaţi de vecini, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul lui Costin Mărculescu, într-o garsonieră închiriată. Au spart uşa şi l-au găsit pe actor fără suflare. Au fost făcute investigaţii pentru a descoperi cauza morţii. E aşteptat şi acum verdictul oficial al specialiştilor, însă surse din INML, citate de Libertatea, susţin că actorul a murit în urma unui infarct miocardic acut.

Foto: Facebook

Modifică Setările