News

Primele imagini de la Survivor România 2021. Show-ul apare la TV pe 9 ianuarie

Primele imagini de la Survivor România 2021. Show-ul apare la TV pe 9 ianuarie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A început bătălia la "Survivor România!" Iată Faimoşii şi Războinicii în primul duel din sezonul doi al celui mai dur reality din istoria televiziunii.  „Survivor România”, competiţia care forţează toate limitele şi provoacă la maximum, a aruncat în „ringul” junglei dominicane concurenţi redutabili care le vor oferi celor din faţă micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021!

Incepand din aceasta sambata de la ora 20:00, veti vedea, in fiecare seara, de joi pana duminica, demonstratii de curaj, determinare si forta din partea celor doua echipe, Faimosii si Razboinicii, care se vor infrunta pana in Marea Finala. Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon "Survivor Romania" a anuntat deja inceperea primei batalii! Deja concurentii isi fac strategii, iar primul care si-a exprimat impresiile a fost Zannidache din echipa Faimosilor: "Cel mai slab va cadea..."

"Survivor este o competitie reala in care instinctele de supravietuire vor fi puse la incercare", a declarat din Arena Daniel Pavel.

O schimbarea a avut loc in echipa Faimosilor si in cea a Razboinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost inlocuita de Elena Marin (dansatoare, coregraf si fosta gimnasta), la faimosi, si, in echipa Razboinicilor, Szidonia Szasz a fost inlocuita cu Melina Dumitru (cantareata si dansatoare). Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune in competitie razboinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara.

Din 9 ianuarie, de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor Romania”! Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

Modifică Setările