Interviu

Cristian Boureanu şi Laura Dincă: „I-am dat buletinul, a înghiţit în sec şi a continuat relaţia cu mine.“

Cristian Boureanu şi Laura Dincă: „I-am dat buletinul, a înghiţit în sec şi a continuat relaţia cu mine.“

După trei ani de idilă, fostul om politic şi „viitoarea doamnă Boureanu“ au decis să ne ofere, în exclusivitate, primul lor interviu împreună.

Pe el îl cunoaşte o ţară-ntreagă. După o carieră politică de top, două mariaje eşuate (cu Valentina Pelinel şi Irina Boureanu, împreună cu care o are pe fiica Ioana - 17), fostul deputat ţine, mai nou, prima pagină a ziarelor cu evenimentele din viaţa sa privată. Fie că a fost vorba despre mediatizatul incident cu nişte poliţişti rutieri, care l-a trimis după gratii timp de două luni, sau neînţelegerile, la fel de violente şi de publice, dintre el şi fiica sa adolescentă. A, şi să nu uităm de relaţia lui controversată cu o blondă cu aproape 25 de ani mai tânără decât el! Este vorba despre Laura Dincă, o constănţeancă superbă, care nu agreează asemănarea cu Pelinel şi nici notorietatea partenerului ei, dar de-abia aşteaptă să devină soţia lui Cristian Boureanu şi să se bucure de succesul brandului fashion, Infinity F, pe care-l lansează împreună cât de curând.

Sunteţi frumoşi împreună, încă puţin şi împliniţi trei ani de relaţie...
Laura Am împlinit deja!
Cristian Pe 10 ianuarie.
Dar ştiţi că nu toată lumea vă dădea mulţi ani împreună. Sunteţi conştienţi de prejudecăţile oamenilor legate de voi doi, nu?
Laura Suntem, dar nu le-am crezut. Am crezut în relaţia noastră încă de când l-am cunoscut.
Cristi, e adevărat că v-aţi cunoscut pe internet?
Cristian Ne-am cunoscut pe Facebook, ne ştiam...
Ce anume ştiaţi unul despre celălalt?
Laura Eu nu ştiam nimic despre el la început.
Cristian Credea că sunt ziarist. (râde)
Laura Nu ştiam nimic despre cariera lui politică, pentru că nu mă uitam la televizor. L-am cunoscut online când am primit un mesaj de „La mulţi ani!“, de ziua mea.
Şi tu, Cristi, ce ştiai despre ea?
Cristian Nu multe. Am văzut, din poze, că schiază, înoată, patinează, că de frumoasă se vedea că e frumoasă... Şi, mai în glumă, mai în serios, i-am spus, în dimineaţa de 10 ianuarie, că ajung repede la Constanţa, unde locuia ea...
Laura Eu am crezut că glumeşte.
Cristian Nici nu se dezmeticise bine din somn şi eu am apărut acasă la ea.
Şi chiar v-aţi mutat împreună după numai două săptămâni?
Până într-o lună, să zicem. Am întâmpinat şi nişte greutăţi. În primul rând, am întrebat-o dacă avea 18 ani. I-am cerut şi buletinul. Şi avea. Pentru că mă speriasem, era în clasa a XI-a.
Laura I-am dat buletinul, a înghiţit în sec şi a continuat relaţia cu mine. În primul weekend petrecut la Constanţa, mi-a zis că simte ceva pentru mine.
Cristian După o săptămână, mi-am dat seama de asta, iar eu sunt foarte direct şi relaxat şi i-am spus. Deşi era complicat, era clasa a XI-a... Plus mutarea la Bucureşti, cu şcoală, cu tot...
Laura A fost un şoc!

Modifică Setările