A clacat? Prințul William a luat o măsură fără precedent pentru familia sa!

22 martie, 2024

În câte să se mai împartă?! Viitorul rege britanic are grijă de copii, se prezintă la evenimentele oficiale cu zâmbetul pe buze, îi oferă tot sprijinul soției aflate în recuperare post-operatorie și nu uită nici de tatăl bolnav de cancer, pe care trebuie să-l mai înlocuiască, din când în când, la serviciu. Cât să mai reziste?! Prințul William a cerut ajutor!

image

Nu numai că simte din plin presiunea cum îl apasă pe umeri, acum când mai mulți membri ai familiei sale sunt bolnavi, dar trebuie să și muncească mai mult decât de obicei, pentru a compensa pentru absența lui Kate Middleton și a Regelui Charles din viața publică. Iar acasă îl așteaptă trei copii cu program zilnic aglomerat și propriile nevoi și dorințe.

Prințul William și Kate Middleton și-au dorit întotdeauna o familie modernă, în care părinții au grijă de copii, nu-i pasează bonelor la nesfârșit, și există deplină armonie în casa lor. Doar că neprevăzutul a apărut și lucrurile au devenit haotice în sânul familiei lor. În asemenea circumstanțe, capul familiei s-a nevoit să ia o măsură fără precedent pentru familia sa – a angajat un slujitor full time acasă la ei, care să-l ajute pe el personal.

Ajutorul necesar

Viitorul rege nu și-a dorit niciodată să profite la maximum de statutul său regal și să angajeze ajutor regal permanent acasă la el și asta din simplul motiv că n-a considerat necesar acest lucru. El și Kate s-au descurcat tot timpul cu cei trei copii ai lor și nici prin cap nu le-a trecut să-și paseze copiii, pentru lungi perioade de timp, unor bone, menajere, valeți aflați la dispoziția lor 24 de ore din 24.

Însă realitatea actuală l-a forțat pe William să-și angajaze, pentru prima dată, valet. Acesta are în fișa postului mai multe îndatoriri – să-l ajute pe cel de care se ocupă să se îmbrace, să se spele și să-l bărbierească. Mai mult, valetul trebuie să se asigure că angajatorul lui are tot timpul haine și încălțări curate și pregătite oricând de-a fi folosite.

Îndatoririle valetului

În ceea ce îl privește pe Prințul William, noul său valet îi va alege ținutele pentru toate evenimentele și vizitele oficiale pe care le va face și se va asigura că viitorul rege are tot timpul la dispoziție tot ce-i trebuie pentru a-și face oriunde apariția în cel mai bun mod posibil.

Noul valet din casa Prinților de Wales are 20 și ceva de ani, conform unor surse regale, și a lucrat pentru regretata Regină Elisabeta a II-a în timpul pandemiei de Covid. Noul „membru” al familiei a lucrat ca valet și pentru un șeic din Orientul Mijlociu înainte de-a reveni în Marea Britanie. Acesta îl va însoți pe prinț în deplasările lui peste hotare.

image
Mai multe pentru tine...

„După ani întregi în care s-a opus să beneficieze de ajutor permanent, William a cedat. El obișnuia să facă totul singur, să-și aleagă singur hainele și să se pregătească cum considera necesar”, a dezvăluit o sursă pentru MailOnline.

„Acum s-a simțit nevoit să-și angajeze propriul valet, care să-l ajute. La evenimentele oficiale de mare clasă, mai împrumuta câte un valet, însă a considerat tot timpul serviciile unui valet ca fiind un răsfăț prea mare, o exagerare în zilele noastre”, a conchis acesta.

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg