A obținut ce-a vrut! Meghan e toată numai un zâmbet după confirmarea dată de Palatul Buckingham

10 martie, 2023

La numai câteva ore după ce copiii Ducilor de Sussex, Lilibet și Archie, au devenit prințesă și prinț, soția lui Harry s-a afișat zâmbitoare și elegantă la un prânz vegan cu prietenele ei.

image

Meghan Markle zâmbea larg atunci când a ieșit din restaurantul mexican vegan Gracias Madre de pe Melrose Avenue, unde a sărbătorit cu prietenele ei Ziua Mamei.

Daily Mail a primit informația conform căreia Palatul Buckingham face planuri ca Ducii de Sussex să participe la Încoronarea Regelui Charles. Cei care se ocupă cu organizarea evenimentului regal al anului au fost înștiințați să îi includă, în lista de invitați, și pe Prințul Harry și a lui soție, pe 6 mai.

Cei doi soți regali n-au acceptat încă în mod oficial invitația, însă oficialii britanici anticipează participarea lor la evenimentul istoric. Acest lucru se întâmplă după ce Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut ultimii trei ani aruncând săgeți otrăvitoare înspre familie regală britanică.

Pregătirile pentru Încoronare au în vedere evenimentele la care perechea regală va participa, unde vor fi cazați aceștia, ce vor purta și cine le va oferi paza și protecția pe durata ceremoniei și a festivităților.  

Meghan a făcut senzație în prima ei apariție după ce Palatul Buckingham a confirmat primirea titlurilor regale de către copiii ei, Archie și Lilibet.

Ea a purtat o pereche de încălțări Valentino, de 540 de lire sterline, o geantă Chanel de 6.000 de lire sterline, o haină Max Mara din cașmir, în valoare a de 3.300 de lire starline, și ochelari de soare Valentino, de 180 de lire sterline. Cu alte cuvinte, un look de peste 10.000 de euro într-o scurtă și simplă ieșire la un restaurant!

Într-o dispoziție de zile mari, ducesa le-a zâmbit și le-a făcut cu mâna fotografilor care o așteptau la intrarea în local și le-a transmis, plină de încântare: „Să aveți o zi bună! Mulțumesc frumos!”.

După ce a luat brunch-ul la Gracias Madre, cu ocazia Zilei Femeii, Meghan a urcat într-un 4X4 negru, care o aștepta, și s-a îndreptat spre Montecito.

Cu numai câteva ore înainte de ieșirea ei publică, ducii de Sussex dezvăluiseră că fiica lor de 21 de luni, pe care au denumit-o pentru prima dată „Prințesa Liliber Diana”, fusese botezată acasă la ei, în vila lor de 11 milioane de lire sterline din California.

Tot în cursul zilei de ieri, Palatul Buckingham a confirmat faptul că Harry și Meghan aveau dreptate în a trece titlul regal în dreptul numelui fetiței lor. Palatul a actualizat linia de succesiune la tronul regal cu noile titluri obținute de Archie și Lilibet – Prinț și Prințesă.

image

La scurt timp, părinții celor doi mici prinți au emis un document de presă în care au precizat că e dreptul copiilor lui Harry, primit încă de la naștere, de-a deține titluri regale.

Ducii de Sussex au declarat că acest subiect a fost tranșat cu ceva timp înainte cu Regele Charles, cu toate că a fost dezvăluit abia ieri. Majestatea Sa i-ar fi spus lui Harry că copiii lui au dreptul să fie prinț și prințesă, în cadrul unei conversații private care a avut loc după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Vestea ea bună nu se putea s-o încânte pe mama Prințesei Lilibet și a Prințului Archie mai mult! Meghan a obținut, în sfâerșit, ce-a vrut! Ea radia ieri în SUA după ce vestea titlurilor regale ale copiilor ei de-abia fusese publicată de presa britanică. A făcut paradă de accesorii de preț și-o ținută simplă, dar foarte costisitoare, în prima ei apariție după ce fetița și băiatul ei și-au primit, în sfârșit, titlurile regale.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg