Adevărul despre Kate și William a ieșit la iveală în timpul unui joc. Prințul, șocat de fosta lui iubită

21 august, 2024

A tunat și-a fulgerat. Cam așa se poate descrie reacția pe care a avut-o prințul William atunci când s-a aflat un mare secret al lui și-al lui Kate Middleton. Despre ce a fost vorba?

image

O cină din studenție s-a lăsat cu un final neașteptat. Viitorul rege britanic și-a întâlnit aleasa la St Andrews, când erau amândoi studenți acolo. Relația lor a început platonic, după care a evoluat romantic. Ne amintim cu toții acea rochie transparentă pe care a purtat-o actuala Prințesă de Wales, în 2002, în cadrul unui eveniment caritabil și care  l-a făcut pe William s-o privească pe amica lui ca o posibilă iubită. Iar ce-a urmat... știm cu toții.

Cei doi studenți s-au îndrăgostit unul de altul și acum trăiesc împreună una dintre cele mai frumoase povești de dragoste care au existat vreodată. Însă cum a aflat lumea despre idila lor?

Nu așa cum și-ar fi dorit ei! „Se știa că deveniseră un cuplu”, ne-a asigurat biograful regal Robert Jobson, însă nimeni n-a spus lucrurilor pe nume… până la un moment dat, când totul a explodat.  

Una dintre fostele iubite ale lui William i-a dat de gol! Carly Massy-Birch s-a aflat la o cină studențească împreună cu prințul și noua lui iubită și nu și-a putut ține gura. În timp ce jucau cu toții „Adevăr sau provocare”, Carly... a scos porumbelul.

„Carly a anunțat marea veste când spunea că nu s-a cuplat cu doi oameni din încăpere, știind perfect că William era singrul om de-acolo care se cuplase cu două persoane prezente la cină, iar Kate se afla chiar lângă el”, a dezvăluit și Katie Nicholl, într-o carte în 2013.  

După asemenea dezvăluire, toată lumea de la masă era absolut șocată. William i-a aruncat o privire ucigătoare fostei sale iubite, după care i-a adresat un „Nu-mi vine să cred că ai făcut una ca asta!”. Așa s-a aflat că viitorul rege britanic și Kate Middleton formau un cuplu, un mod deloc dorit de William, însă tot răul spre bine - cei doi iubiți n-aveau de ce să-și mai ascundă idila, toată lumea a aflat despre ei, fie că le-a convenit sau nu.

Mai multe pentru tine...

„Știam cu toții că formau un cuplu, dar a fost pentru priam dată când William a confirmat că el și Kate erau împreună”, a continuat sursa regală. Cei-i drept, cei doi amorezi regali nu i-au purtat pică fostei iubite a prințului, ci au rămas prieteni toți trei, având în vedere că Massy-Birch chiar a fost invitată la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în 2011.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg