Aniversarea lui Archie îi oferă lui Harry o scuză pentru a refuza participarea la încoronarea lui Charles

21 octombrie, 2022
harry meg profi jpg

Încoronarea regelui Charles al III-lea va avea loc pe 6 mai 2023 la Westminster Abbey, a anunțat Palatul Buckingham luna aceasta.

Prezența lui Meghan Markle și a Prințului Harry la încoronarea lui Charles depinde de felul în care vor evolua lucrurile între ducele și ducesa de Sussex și familia regală  până în luna mai a anului viitor, potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe. Expertul a adăugat că tocmai faptul că evenimentul istoric va avea loc pe 6 mai 2023 , în aceeași zi în care fiul ducilor de Sussex, Archie, va împlini patru an,  poate juca un rol în favoarea regalilor înstrăinați.

“Se confruntă cu aniversarea lui Archie iar asta s-ar putea să le ofere ducelui și ducesei de Sussex ceea ce au nevoie. În cele din urmă, totul se reduce la ceea ce se va întâmpla de acum până în mai anul  viitor. Dacă ruptura va continua să existe, puțini se așteptă ca Harry să asiste. Dar dacă relațiile dintre ei se îmbunătățesc în următoarele șase luni, atunci Charles va dori să aibă  ambii copii martori”.

După ce a subliniat că nici Meghan, nici Harry nu au nicio obligație să participe la încoronare, deoarece nu mai sunt regali cu îndatoriri depline, Larcombe a adăugat: „După cum stau lucrurile în prezent, bănuiesc că Harry ar fi mai fericit să aprindă lumânările pentru tortul de ziua fiului său în acea zi decât să stea în umbră și să își privească tatăl și fratele în prim-plan”.

Mai multe pentru tine...

Meghan și Harry au călătorit în Marea Britanie luna trecută pentru a fi prezenți la o serie de evenimente caritabile.

Deși se pare că nu aveau în plan să se întâlnească cu membrii familiei regale în timpul acestei călătorii de lucru, moartea Reginei i-a făcut să se alăture celor dragi pentru a o plânge pe suverană.

În perioada de doliu național, Meghan și Harry au ieșit cu Kate și William în fața Castelului Windsor și s-au întâlnit cu cei ce veniseră să își aducă omagiile. De asemenea, Harry și fratele său, William, au apărut împreună la Westminster Hall, la priveghiul emoționant la care au participat cei opt nepoți ai Reginei.

În ciuda acestor apariții comune, se crede că Harry și rudele lui nu au reușit să treacă peste animozități și să lase trecutul în urmă.Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg