Astrologul Prințesei Diana prezice viitorul lui Kate. Schimbare radicală în astrograma viitoarei regine!

30 martie, 2024

Aflată într-o mare cumpănă, Kate Middleton se pregătește de o mare schimbare în viitorul său. Astrologul personal al Prințesei Diana, Debbie Frank, punctează un moment crucial în viața soției Prințului William.

image

Încă din Antichitate, eclipsele au adus cu ele schimbări dramatice și sunt asociate, în mod special, cu regalitatea. În China Antică, împărații abdicau doar pentru a evita energia negativă a unei eclipse și puneau un înlocuitor pe tron în tot timpul cât lipseau de la datorie. Secole mai târziu, evenimente cruciale care au de-a face cu începuturi și finaluri răsunătoare au avut loc în familia regală modernă. Și toate aveau de-a face cu câte o eclipsă…

Regele Charles s-a născut când era eclipsă și a fost înscăunat în timpul unei eclipse. Mai mult, monarhul britanic s-a însurat cu Prințesa Diana de eclipsă și… 16 ani mai târziu ea a murit când era eclipsă.

Fiul actualului monarh, Prințul William, a venit pe lume în timpul unei eclipse, iar soția lui, Kate Middleton, la fel. Până și despărțirea Regelui Charles al III-lea de Prințesa Diana a fost anunțată de prim-ministrul de atunci, John Major, în timpul eclipsei de pe 9 decembrie 1992.

Anunțul făcut de actuala Prințesă de Wales că are cancer și că urmează un tratament pentru crunta boală a fost făcut destul de aproape de eclipsa de lună de pe 15 martie 2014. Mai mult, urmează o eclipsă care va aduce cu ea nesperate schimbări pentru Kate…

image

Kate și William sunt născuți la șase luni unul de altul. Pe 2 octombrie 2024, o eclipsă de soare va apărea în ambele astrograme ale soților regali, lucru care va aduce un nou început. Atunci vor fi trecut șase luni de când Kate Middleton a început tratamentul împotriva cancerului, moment extrem de important în chimioterapie.

Ce semnifică asta? Că este un semn plin de speranță pentru recuperarea ei și că ambii soți vor ieși mai puternici din toată încercarea prin care trec acum.

Un Capricorn veridic, Kate este binecuvântată cu un semn astrologic foarte puternic și rezistent, iar combinația de planete Saturn și Pluto joacă un rol extrem de important în astrograma prințesei, semnificând perseverența și puterea extraordinară.

Cu alte cuvinte, vești bune pentru Kate Middleton! În sfârșit va putea să iasă impasul în care se află în prezent. Dar abia la toamnă!

Mai multe pentru tine...

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg
diana si harry   profimedia jpg
Carole Middleton si Michael Middleton la Bucklebury Manor, Berkshire  GettyImages 106909323 jpg
Prințul Louis foto Profimedia jpg