Autobiografia lui Meghan Markle, lovitura de grație aplicată familiei regale. Ce conține jurnalul ei?

8 ianuarie, 2023

Cartea „Spare”, a Prințului Harry, ne dăzvăluie că Ducesa de Sussex și-a înregistrat gândurile și sentimentele într-un jurnal, în timpul anilor turbulenți în care a făcut parte din familia regală britanică.

image

În timp ce vorbea despre nașterea fiicei lui, Lilibet, Harry a spus: „Ea și-a notat câteva gânduri într-un soi de jurnal. Pe care le-a împărtășit. Le-am citit ca o pe poezie de dragoste. Le-am citit ca pe un legământ, ca o reînnoire a jurămintelor noastre. Le-am citit ca pe un citat, ca pe o aducere aminte, o proclamație”, a dezvăluit Ducele de Sussex în cartea sa.

Săptămâna trecută, presa britanică susținea posibilitatea ca Meghan să-și scrie deja propria autobiografie, ca parte a contractului deja semnat cu editura Penguin Random House, care prevede patru cărți scrise de cuplul regal.

Harry a primit un avans de 20 de milioane de dolari pentru cartea „Spare”, care urmează să fie publicată pe 10 ianurarie în întreaga lume, inclusiv în România. Ducesa a publicat și ea o carte pentru copii, denumită „The Bench”, iar cea de-a treia carte, un ghid de sănătate și wellness, pare să fie în lucru în momentul de față.

Astfel, cea de-a patra carte rămâne un mister. Însă tot mai multe voci susțin că ultima carte din contractual cu editura sus menționată va fi autobiografia lui Meghan Markle, adică lovitura de grație aplicată familiei regale britanice.

„Meghan a ținut întotdeauna jurnale, încă de când era copil. Faptul că Harry a dezvăluit că ea a ținut un jurnal nu e deloc suprinzător”, ține să precizeze o sursă din SUA. „A ținut tot timpul jurnale. Ar fi perfect logic ca ea să-și scrie propria carte, bazată pe jurnalele pe care le-a ținut cât timp a făcut parte din familia regală”, a continuat apropiatul ducesei.

Bun, și ce ar putea conține o asemenea carte?

În primul rând, e posibil ca Harry să fi omis câteva subiecte delicate în mod special. Care ar fi acelea? Cel legat de acuzațiile de rasism din cadrul familiei regale britanice, un subiect spinos atacat în timpul interviului cu Oprah Winfrey. Această omitere intenționată îi poate da lui Markle posibilitatea să extindă subiectul după cum consideră ea potrivit, în propria autobiografie.

Mai multe pentru tine...

„Tocmai pentru că asemenea subiect este de mare interes, toată lumea s-a întrebat și continuă să se întrebe cine din familia regală a pus problema culorii pielii lui Archie, am presupus cu toții că Harry va ataca subiectul în Spare. N-a făcut-o. N-a scris niciun cuvânt despre asta în cartea sa.

În editurile mari, lumea e convinsă că asemenea subiect a fost omis pentru a-i permite lui Meghan să aibă niște dezvăluiri explosive în propria carte”, a comentat un angajat al unei edituri americane.

Harry voia să renunțe la publicarea cărții lui după vizita pe care o făcuse anul trecut, de Jubileu. După ce prințul se răzgândise în septembrie 2022, după moartea Reginei, cu privire la forma finală a manucrisului, acesta a trebuie rescris în câteva părți esențiale. De ce? Avea prea multe americănisme. Nu părea scris de un englez. Ci de un american. De fapt, se pare că Meghan s-a implicat major în redactarea cărții și a scris pasaje întregi folosind expresii americane.

Asemenea avânt al lui Meghan Markle nu poate însemna decât un singur lucru – că ea de-abia așteaptă să-și scrie propria carte, cu propriile idei, expresii americane și puncte de vedere. Auci!

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}