Cum a fost conceput Archie? Cu ajutorul unei șuvițe din părul Dianei și al balenelor!

7 ianuarie, 2023

Autobiografia Prințului Harry e plină de surprize! Ducele de Sussex nu s-a abținut de la nimic atunci când a ales să facă cele mai intime și mai uimitoare dezvăluiri în cartea care pune o lume întreagă pe jar.

image

După ce a scris despre momentul în care și-a pierdut virginitatea și despre organele lui genitale, Harry a făcut câteva precizări și despre modul în care a fost conceput primul lui copil. Astfel, prințul a mărturisit că avea o șuvință din părul mamei lui, într-o cutiuță pe noptieră, și că astfel de suvenir i-a purtat noroc când a venit vorba despre conceperea simpaticului Archie.

Regalul de 38 de ani a făcut mărturisirea în noua sa carte, „Spare”, detaliind momentul în care el și Meghan Markle (41) au descoperit că urmau să devină părinți. După cum ne informează Harry, Meghan a luat cu ea în baie două teste de sarcină, când se afla în Nottingham Cottage, unde locuia cuplul regal în 2018.

Ducele de Sussex a adormit, însă, în timp ce aștepta ca Meghan să iasă din baie, dar s-a trezit cu cele două teste de sarcină pe noptiera de lângă patul lor. Harry dezvăluie că pe noptiera respectivă nu avea prea multe lucruri, printre care „o cutiuță albastră cu o șuviță din părul mamei mele”, Prințesa Diana. „Bun atunci! Hai să vedem ce poate face mami în situația asta!”, a scris Harry în cartea sa.

În scurt timp, cuplul regal a descoperit că testele erau pozitive, iar Harry și-a adus aminte că a spus în gând: „Mulțumesc, mami!”. Totuși faptul că Meghan a pus cele două teste lângă șuvița de păr a Prințesei Diana n-a fost deloc întâmplătoare. Și nici singurul lucru care le-a adus noroc în încercarea lor de-a deveni părinți.

Mai multe pentru tine...

Alt lucru care le-a purtat noroc s-a petrecut când cei doi soți erau în vizită la Castelul Mey, fosta reședință a Reginei Mame din Scoția. Harry și Meghan au dat peste un grup de balene în momentul în care se plimbau pe plajă.

Harry a mărturisit că s-a apucat atunci să le facă o mică „serenadă” balenelor, dar că n-a primit niciun răspuns în schimb. Situația s-a schimbat în momentul în care Meghan i s-a alăturat și a început să cânte. Când Markle a început să fredoneze, balenele i-au răspuns cu propria lor „operă a balenelor”, lucru care i s-a părut de-a dreptul „magic” prințului britanic. „E cu adevărat magică!”, s-a gândit el atunci. „Până și balenele știu asta!”, a conchis acesta.

Chef-ul regal l-a avertizat pe Harry să nu le cânte balenelor pentru că nu va face decât să le cheme la mal, iar ele să moară acolo. Însă Ducele de Sussex n-a ținut cont de avertismentul primit, ci a continuat să se gândească la gestul sublim dintre balene și cântatul lui Meghan, interpretat de el ca pe ceva extrem de pozitiv în viața lor, care le-a permis să-l aducă pe lume, câteva luni mai târziu, pe micuțul Archie, primul lor copil.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}