Cum a fost conceput Archie? Cu ajutorul unei șuvițe din părul Dianei și al balenelor!

7 ianuarie, 2023

Autobiografia Prințului Harry e plină de surprize! Ducele de Sussex nu s-a abținut de la nimic atunci când a ales să facă cele mai intime și mai uimitoare dezvăluiri în cartea care pune o lume întreagă pe jar.

image

După ce a scris despre momentul în care și-a pierdut virginitatea și despre organele lui genitale, Harry a făcut câteva precizări și despre modul în care a fost conceput primul lui copil. Astfel, prințul a mărturisit că avea o șuvință din părul mamei lui, într-o cutiuță pe noptieră, și că astfel de suvenir i-a purtat noroc când a venit vorba despre conceperea simpaticului Archie.

Regalul de 38 de ani a făcut mărturisirea în noua sa carte, „Spare”, detaliind momentul în care el și Meghan Markle (41) au descoperit că urmau să devină părinți. După cum ne informează Harry, Meghan a luat cu ea în baie două teste de sarcină, când se afla în Nottingham Cottage, unde locuia cuplul regal în 2018.

Ducele de Sussex a adormit, însă, în timp ce aștepta ca Meghan să iasă din baie, dar s-a trezit cu cele două teste de sarcină pe noptiera de lângă patul lor. Harry dezvăluie că pe noptiera respectivă nu avea prea multe lucruri, printre care „o cutiuță albastră cu o șuviță din părul mamei mele”, Prințesa Diana. „Bun atunci! Hai să vedem ce poate face mami în situația asta!”, a scris Harry în cartea sa.

În scurt timp, cuplul regal a descoperit că testele erau pozitive, iar Harry și-a adus aminte că a spus în gând: „Mulțumesc, mami!”. Totuși faptul că Meghan a pus cele două teste lângă șuvița de păr a Prințesei Diana n-a fost deloc întâmplătoare. Și nici singurul lucru care le-a adus noroc în încercarea lor de-a deveni părinți.

Mai multe pentru tine...

Alt lucru care le-a purtat noroc s-a petrecut când cei doi soți erau în vizită la Castelul Mey, fosta reședință a Reginei Mame din Scoția. Harry și Meghan au dat peste un grup de balene în momentul în care se plimbau pe plajă.

Harry a mărturisit că s-a apucat atunci să le facă o mică „serenadă” balenelor, dar că n-a primit niciun răspuns în schimb. Situația s-a schimbat în momentul în care Meghan i s-a alăturat și a început să cânte. Când Markle a început să fredoneze, balenele i-au răspuns cu propria lor „operă a balenelor”, lucru care i s-a părut de-a dreptul „magic” prințului britanic. „E cu adevărat magică!”, s-a gândit el atunci. „Până și balenele știu asta!”, a conchis acesta.

Chef-ul regal l-a avertizat pe Harry să nu le cânte balenelor pentru că nu va face decât să le cheme la mal, iar ele să moară acolo. Însă Ducele de Sussex n-a ținut cont de avertismentul primit, ci a continuat să se gândească la gestul sublim dintre balene și cântatul lui Meghan, interpretat de el ca pe ceva extrem de pozitiv în viața lor, care le-a permis să-l aducă pe lume, câteva luni mai târziu, pe micuțul Archie, primul lor copil.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg