Ultimele cuvinte șoptite de Harry Reginei pe patul ei de moarte

6 ianuarie, 2023

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în septembrie 2022, iar nepotul ei, Prințul Harry, a reușit să ajungă la ea abia la câteva ore după ce fostul suveran își dăduse ultima suflare. Totuși, Harry s-a aplecat spre ea și i-a spus ceva...

image

Autobiografia Ducelui de Sussex, „Spare”, face valuri când nu este încă publicată în mod oficial, ci s-au strecurat doar în presă câteva paragrafe din conținutul ei. Cele mai multe informații uluitoare au de-a face cu fratele acestuia, Prințul William, însă moartea reginei n-a fost omisă nici ea.

Se pare că Harry i-a spus câteva cuvinte bunicii sale imediat ce acesta ajunsese la ea, la Balmoral, unde suveranul britanic și-a petrecut ultimele clipe de viață. Ducele de Sussex i-a spus reginei la ureche că „sper că ești fericită” și că ea se afla cu bunicul lui în acele momente, Prințul Philip, care a murit cu un an înainte, la vârsta de 99 de ani.  

Harry a dezvăluit, în cartea „Spare”, care va fi lansată pe 10 ianuarie, că el a „admirat-o pentru faptul că și-a făcut datoria până în ultimul moment”, făcând referire la prezența ei la Jubileul de Platină din acea vară, când problemele ei de mobilitate erau deja binecunoscute.

De asemenea, Harry a ținut să precizeze că a ieșit din încăpărea în care se afla regina, în Balmoral, Scoția, și a sunat-o pe Meghan pentru a-i spune că a ajuns cu bine. Acesta ajunsese la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a, la Castelul Balmoral, cu câteva ore întârziere, când bunica lui era deja moartă, pe 8 septembrie 2022.

image
Mai multe pentru tine...

Page Six a dezvăluit atunci că ducele aflase de moartea reginei de la știri și nu de la vreun membru al familiei regale sau de la oficialii de la palat. Harry și Meghan Markle se aflau în Germania atunci, promovând Jocurile Invictus, când au aflat că sănătatea monarhului se deteriora rapid și prințul s-a grăbit să ajungă la căpătâiul ei. Dar Harry a ajuns prea târziu și n-a mai apucat să-și ia „Adio!” de la mult îndrăgita lui bunică.

Totuși, Harry a participat la funeraliile Reginei și la perioada de doliu de 10 zile, împreună cu soția sa, Meghan. După dispariția Elisabetei a II-a, Ducii de Sussex s-au reunit, pentru prima dată din martie, cu Prințul William și Kate Middleton, pentru a-și aduce fiecare omagiul Reginei, în fața Castelului Windsor.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}