Prinţul Harry se promovează prin Anderson Cooper, descendentul imperiului Vanderbilt

7 ianuarie, 2023
Anderson Cooper si Printul Harry   captura jpg

Ducele de Sussex a fost intervievat pe larg de jurnalistul postului CBS pentru emisiunea "60 Minutes", într-o ediţie ce va fi difuzată la oră de maximă audiență în SUA, duminică 8 ianuarie 2023.

Anderson Cooper, în vârstă de 55 de ani, mega-vedetă a postului CBS News și moștenitorul unei imense averi adunate de o importanta familie de antreprenori Vanderbilt, a pus mâna pe "Sfântul Graal": să fie unul dintre primii intervievatori ai Prinţului Harry, cu puţin timp înainte de publicarea cărții autobiografice "Spare", disponibilă începând de marți, 10 ianuarie 2023.

Departe de a fi la fel de faimos ca Oprah Winfrey, Anderson Cooper tinde, totuși, să devină la fel de faimos în zilele următoare. Jurnalistul american, vedetă a postului CBS News datorită emisiunii sale. "60 Minutes", a reușit într-adevăr să facă ceea ce mulți nu au reușit: să afle câteva dezvăluiri şocante din culisele Palatului Buckingham. De ce el și nu altcineva?

Descendenţa "regală" a lui Anderson Cooper

Ei bine, Anderson Cooper şi-a deschis multe uşi prin descendența sa bogată, care include foşti afacerişti de succes în domeniul construcțiilor navale și al căilor ferate. Vanderbilt, o familie aproape "regală" în țara unchiului Sam. Cu o mamă ca Gloria Vanderbilt, Anderson Cooper a fost introdus în cele mai elevate cercuri sociale. Femeie de lume, aceasta a fost model, actriță, autoare, stilistă, designer de cosmetice. Născută bogată, apoi lăsată fără avere, după care reinventată şi din nou avută, Gloria Vanderbilt a trăit o viaţă lungă şi inspiraţională până în 2019, când a murit la vârsta de 95 de ani.

De patru ori mamă şi tot de-atâtea ori soţie, Gloria Vanderbilt a trăit din plin, ultimul său soţ fiind tatăl lui Anderson, prolificul scriitor Wyatt Emory Cooper. Acesta din urmă a murit la vârsta de 50 de ani, în ianuarie 1978, pe masa unei operații pe cord deschis.

La acea vreme, Anderson Cooper avea 10 ani, iar mica lui lume se prăbușea. Chiar și astăzi, rana acestui tată, care a murit prea devreme, este încă vie. Un adevărat punct comun cu Prințul Harry.

Supraexpunere, un alt punct comun cu Prinţul Harry

De la vârsta de trei ani, chipul, viața, nenorocirile (pierderea tragică a fratelui său mai mare), dar și bucuriile (nașterea celor doi fii), ieșirile, angajamentele (în special pentru cauza LGBT) ale jurnalistului vedetă Anderson Cooper sunt cunoscute de mulți americani.

Mai multe pentru tine...

Personalitatea lui cameleonică este, de asemenea, un factor, capabil să acopere de la cele mai serioase subiecte (teatrele de război din întreaga lume), la cele mai ușoare (prezentarea unui reality show numit The Mole) și chiar evenimentele regale (când a avut rolul de comentator la transmisiunea căsătoriei Regelui Charles al III-lea cu Regina Camilla în 2005). Cu alte cuvinte, o personalitate pe cât de personală, pe atât de explozivă - un alt punct comun cu Harry.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg