Prinţul Harry se promovează prin Anderson Cooper, descendentul imperiului Vanderbilt

7 ianuarie, 2023
Anderson Cooper si Printul Harry   captura jpg

Ducele de Sussex a fost intervievat pe larg de jurnalistul postului CBS pentru emisiunea "60 Minutes", într-o ediţie ce va fi difuzată la oră de maximă audiență în SUA, duminică 8 ianuarie 2023.

Anderson Cooper, în vârstă de 55 de ani, mega-vedetă a postului CBS News și moștenitorul unei imense averi adunate de o importanta familie de antreprenori Vanderbilt, a pus mâna pe "Sfântul Graal": să fie unul dintre primii intervievatori ai Prinţului Harry, cu puţin timp înainte de publicarea cărții autobiografice "Spare", disponibilă începând de marți, 10 ianuarie 2023.

Departe de a fi la fel de faimos ca Oprah Winfrey, Anderson Cooper tinde, totuși, să devină la fel de faimos în zilele următoare. Jurnalistul american, vedetă a postului CBS News datorită emisiunii sale. "60 Minutes", a reușit într-adevăr să facă ceea ce mulți nu au reușit: să afle câteva dezvăluiri şocante din culisele Palatului Buckingham. De ce el și nu altcineva?

Descendenţa "regală" a lui Anderson Cooper

Ei bine, Anderson Cooper şi-a deschis multe uşi prin descendența sa bogată, care include foşti afacerişti de succes în domeniul construcțiilor navale și al căilor ferate. Vanderbilt, o familie aproape "regală" în țara unchiului Sam. Cu o mamă ca Gloria Vanderbilt, Anderson Cooper a fost introdus în cele mai elevate cercuri sociale. Femeie de lume, aceasta a fost model, actriță, autoare, stilistă, designer de cosmetice. Născută bogată, apoi lăsată fără avere, după care reinventată şi din nou avută, Gloria Vanderbilt a trăit o viaţă lungă şi inspiraţională până în 2019, când a murit la vârsta de 95 de ani.

De patru ori mamă şi tot de-atâtea ori soţie, Gloria Vanderbilt a trăit din plin, ultimul său soţ fiind tatăl lui Anderson, prolificul scriitor Wyatt Emory Cooper. Acesta din urmă a murit la vârsta de 50 de ani, în ianuarie 1978, pe masa unei operații pe cord deschis.

La acea vreme, Anderson Cooper avea 10 ani, iar mica lui lume se prăbușea. Chiar și astăzi, rana acestui tată, care a murit prea devreme, este încă vie. Un adevărat punct comun cu Prințul Harry.

Supraexpunere, un alt punct comun cu Prinţul Harry

De la vârsta de trei ani, chipul, viața, nenorocirile (pierderea tragică a fratelui său mai mare), dar și bucuriile (nașterea celor doi fii), ieșirile, angajamentele (în special pentru cauza LGBT) ale jurnalistului vedetă Anderson Cooper sunt cunoscute de mulți americani.

Mai multe pentru tine...

Personalitatea lui cameleonică este, de asemenea, un factor, capabil să acopere de la cele mai serioase subiecte (teatrele de război din întreaga lume), la cele mai ușoare (prezentarea unui reality show numit The Mole) și chiar evenimentele regale (când a avut rolul de comentator la transmisiunea căsătoriei Regelui Charles al III-lea cu Regina Camilla în 2005). Cu alte cuvinte, o personalitate pe cât de personală, pe atât de explozivă - un alt punct comun cu Harry.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}