Ce au în comun Prințul Harry și Harry Potter? Ține de o cheltuială de milioane de euro

5 ianuarie, 2023
La fel de important ca Harry Potter.
La fel de important ca Harry Potter.

Editorul Ducelui de Sussex ar fi cheltuit milioane de euro pe securitate pentru a proteja cartea de memorii intitulată „Spare“ înainte de lansarea de săptămâna viitoare.

Volumul de memorii „explozive“, care va fi publicat pe 10 ianuarie, este de așteptat să provoace noi tensiuni între Prințul Harry, stabilit în California, și monarhia britanică, din cauza altor afirmații bombă pe care este posibil să le conțină.

New York Post a dezvăluit că nivelul de securitate folosit pentru a proteja „Spare“ de scurgeri de informație și spoilere este similar cu „operațiunea de securitate de mai multe milioane de dolari" pe care J.K. Rowling a folosit-o pentru seria de succes „Harry Potter“, pentru a "păstra secrete răsturnările de situație" înainte de publicare.

„Fiecare dintre cele șapte versiuni a necesitat măsuri de securitate din ce în ce mai drastice, inclusiv containere echipate cu alarme, paznici și camioane de livrare dotate cu sisteme de urmărire prin satelit", a confirmat New York Post.

Se crede că exemplare din „Spare“ vor fi publicate în 16 limbi, răspândite sub formă de ediții digitale și versiuni tipărite în librării din întreaga lume.

Cât privește titlul volumului scos de Prințul Harry, este o referire cu subînțeles la poziția lui Harry ca moștenitor mai tânăr al tronului, cartea promițând „onestitate crudă și fără menajamente".

Potrivit Page Six, Ducele de Sussex a încasat 20 de milioane de dolari pentru cartea sa de memorii, ca parte a unui contract de patru volume. Iar editura Penguin Random House a plănuit să livreze exemplare ale memoriilor în ultimul moment, în urma operațiunii de securitate de amploare, în valoare de milioane de dolari.

Prințul Harry, la 60 Minutes

Printul Harry la 60 Minutes   profimedia 0747692438 jpg

La rândul său, pentru promovarea cărții de memorii, Ducele de Sussex și-a dublat atacul la adresa Familiei Regale britanice în interviul acordat celor de la CBS pentru emisiunea 60 Minutes cu Anderson Cooper. CBS va difuza interviul duminică, biografia explozivă urmând să apară marți, 10 ianuarie.

În teaserul oferit de cei de la CBS, Ducele de Sussex a acuzat Familia Regală că "plantează povești" împotriva lui și a soției sale, Meghan Markle. Întrebat "de ce să fie atât de public", având în vedere decizia sa de a se retrage din Firmă în 2020, el a declarat: "Am încercat. De fiecare dată când am încercat să o fac în privat, au existat informări și scurgeri de informații și plantarea de povești împotriva mea și a soției mele", a spus el. "Știți că motto-ul familiei este 'Niciodată să nu te plângi, niciodată să nu explici', dar este doar un motto. Și nu prea ține".

Mai multe pentru tine...

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}