„Meghan e geloasă pe Kate!” Unchiul Prințesei de Wales iese la atac și apără familia regală!

17 decembrie, 2022

Gary Goldsmith a fost șocat să urmărească cele șase episode din documentarul „Harry & Meghan”, în care ducii de Sussex au lansat atac după atac asupra monarhiei britanice și, mai ales, asupra rudei sale regale.

image

„Uau!”, a exclamat multimilionarul de 57 de ani după ce s-a încheiat și ultimul episod din documentarul exploziv al ducilor de Sussex difuzat de Netflix.

Nepoata lui dragă și soțul ei, Prințul William, au făcut cunoscut faptul că nu vor urmări documentarul cu pricina și, mai mult de-atât, nu vor comenta declarațiile lui Meghan Markle și ale prințului Harry. Însă Gary nu s-a putut abține și apoi a oferit un interviu în exclusivitate celor de la Daily Mail, în care a comentat ce-a considerat necesar. Nde fapt, i-a luat apărarea lui Kate Middleton!

Unchiul lui Kate a ales să vorbească cu toate că palatul cu siguranță preferă ca el și nimeni altcineva să nu vorbească deloc cu presa legat de acest subiect. „Cred că Catherine și William se vor simți tare răniți. Ei îl iubesc pe Harry și lor le e dor de el. El face parte din familie, în ciuda atacului său, și cred că ei i-ar primi oricând înapoi pe Harry și pe Meghan”, a dezvăluit Goldsmith.

image

„Nu-i nimic ce-și dorește Catherine mai mult decât ca frații să se împace, pentru că aceata este adevărata povestea de dragoste care merită atenție. Doi frați care se iubesc, dar care sunt despărțiți. Nimeni nu-și dorește ca Harry să fie nefericit. Nimeni nu vrea s-o vadă pe Meghan atât de deprimată, încât să se gândească să-și ia singură viața, dar oare este acesta cel mai bun mod de-a repara niște relații?”, se întreabă Gary pe bună dreptate.

„Eu sunt dezamăgit de lipsa de respect cu care au tratat-o pe Regină, care era bătrână și bolnavă când ei filmau documentarul. Documentarul acesta s-ar mai fi întâmplat dacă prințul nu-și primea banii? Nu cred!”, a ținut să adauge ruda lui Kate.

În calitate de frate mai mic al mamei lui Catherine, Carol Middleton, Gary este subiectiv, evident. Însă este singurul care spune ceva despre atacaruile la care sunt supuși cei din familia regală. Unchiul lui Kate s-a simțit îndatorat să-i apere pe prinții de Wales, ca să nu existe doar părerea Sussex-ilor și atât.

În documentar, Meghan e portretizată ca această femeie puternică, indepedentă, care salvează prințul de la o viață nefericită și care, pe deasupra, mai este și o femeie caldă, care adoră să ofere îmbrățișări. Și atunci când i-a întâlnit, cu picioarele goale și cu jeanși rupți pe ea, pe viitorii Rege și Regină ai Marii Britanii, ea s-a lovit de răceala lor.

prințesa de wales  foto   GettyImages jpg
Mai multe pentru tine...

„Ca unchi al lui Kate, tot ce vă pot spune e că această prezentare a ei ca fiind rece și distantă mă face să râd. Toată lumea o adoră pe Kate, este extem de drăguță. Chiar mai frumoasă pe dinăutru decât pe dinafară. Are un suflet mare și își dorește nespus ca băieții să se împace. Se putea vedea asta și la înmormântarea Prințului Philip. Când erau ei trei, se putea vedea legătura specială dintre ei”, a continuat acesta să explice.

Gary susține că Kate adoră îmbrățișările la fel de mult ca ducesa de Sussex. Ba poate chiar maim ult! „Kate adoră să îmbrățișeze lumea. O, da! La nunta surorii ei, era cu Prințul George în brațe și a venit repede ca să ne îmbrățișeze pe mine și pe fiica mea, Tallulah. (...) Amintindu-mi cum era Kate în copilărie, băiețoasă, cred că nu e nimic altceva ce ar prefera ea decât să stea toată ziua în blugi și să se joace cu copiii, dar ea înțelege rolul pe care-l are și îl respectă”, a adăugat unchiul lui Kate Middleton.

„Kate e om de rând, așa că cu siguranță că nu s-a potrivit la perfecțiune portretului robot regal. Bunicul ei din partea mamei, tatăl meu, era pictor și decorator și bunica ei era funcționar financiar, iar ei i-au fost model de oameni care-și fac treaba bine”, a adăugat Gary.

„Dacă e să spunem lucrurilor pe nume, Meghan e cea geloasă pe Kate pentru că face ca lucrurile să pară ușoare, de parcă n-ar depune niciun efort pentru ele, în timp ce Meghan a descoprit că e, de fapt, muncă grea. Cred că Kate e perfectă pentru rolul pe care-l are. S-a născut pentru așa ceva și colaborarea pe care o are cu William e fantastică!”, a conchis unchiul prințesei de Wales.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}