„Meghan e geloasă pe Kate!” Unchiul Prințesei de Wales iese la atac și apără familia regală!

17 decembrie, 2022

Gary Goldsmith a fost șocat să urmărească cele șase episode din documentarul „Harry & Meghan”, în care ducii de Sussex au lansat atac după atac asupra monarhiei britanice și, mai ales, asupra rudei sale regale.

image

„Uau!”, a exclamat multimilionarul de 57 de ani după ce s-a încheiat și ultimul episod din documentarul exploziv al ducilor de Sussex difuzat de Netflix.

Nepoata lui dragă și soțul ei, Prințul William, au făcut cunoscut faptul că nu vor urmări documentarul cu pricina și, mai mult de-atât, nu vor comenta declarațiile lui Meghan Markle și ale prințului Harry. Însă Gary nu s-a putut abține și apoi a oferit un interviu în exclusivitate celor de la Daily Mail, în care a comentat ce-a considerat necesar. Nde fapt, i-a luat apărarea lui Kate Middleton!

Unchiul lui Kate a ales să vorbească cu toate că palatul cu siguranță preferă ca el și nimeni altcineva să nu vorbească deloc cu presa legat de acest subiect. „Cred că Catherine și William se vor simți tare răniți. Ei îl iubesc pe Harry și lor le e dor de el. El face parte din familie, în ciuda atacului său, și cred că ei i-ar primi oricând înapoi pe Harry și pe Meghan”, a dezvăluit Goldsmith.

image

„Nu-i nimic ce-și dorește Catherine mai mult decât ca frații să se împace, pentru că aceata este adevărata povestea de dragoste care merită atenție. Doi frați care se iubesc, dar care sunt despărțiți. Nimeni nu-și dorește ca Harry să fie nefericit. Nimeni nu vrea s-o vadă pe Meghan atât de deprimată, încât să se gândească să-și ia singură viața, dar oare este acesta cel mai bun mod de-a repara niște relații?”, se întreabă Gary pe bună dreptate.

„Eu sunt dezamăgit de lipsa de respect cu care au tratat-o pe Regină, care era bătrână și bolnavă când ei filmau documentarul. Documentarul acesta s-ar mai fi întâmplat dacă prințul nu-și primea banii? Nu cred!”, a ținut să adauge ruda lui Kate.

În calitate de frate mai mic al mamei lui Catherine, Carol Middleton, Gary este subiectiv, evident. Însă este singurul care spune ceva despre atacaruile la care sunt supuși cei din familia regală. Unchiul lui Kate s-a simțit îndatorat să-i apere pe prinții de Wales, ca să nu existe doar părerea Sussex-ilor și atât.

În documentar, Meghan e portretizată ca această femeie puternică, indepedentă, care salvează prințul de la o viață nefericită și care, pe deasupra, mai este și o femeie caldă, care adoră să ofere îmbrățișări. Și atunci când i-a întâlnit, cu picioarele goale și cu jeanși rupți pe ea, pe viitorii Rege și Regină ai Marii Britanii, ea s-a lovit de răceala lor.

prințesa de wales  foto   GettyImages jpg
Mai multe pentru tine...

„Ca unchi al lui Kate, tot ce vă pot spune e că această prezentare a ei ca fiind rece și distantă mă face să râd. Toată lumea o adoră pe Kate, este extem de drăguță. Chiar mai frumoasă pe dinăutru decât pe dinafară. Are un suflet mare și își dorește nespus ca băieții să se împace. Se putea vedea asta și la înmormântarea Prințului Philip. Când erau ei trei, se putea vedea legătura specială dintre ei”, a continuat acesta să explice.

Gary susține că Kate adoră îmbrățișările la fel de mult ca ducesa de Sussex. Ba poate chiar maim ult! „Kate adoră să îmbrățișeze lumea. O, da! La nunta surorii ei, era cu Prințul George în brațe și a venit repede ca să ne îmbrățișeze pe mine și pe fiica mea, Tallulah. (...) Amintindu-mi cum era Kate în copilărie, băiețoasă, cred că nu e nimic altceva ce ar prefera ea decât să stea toată ziua în blugi și să se joace cu copiii, dar ea înțelege rolul pe care-l are și îl respectă”, a adăugat unchiul lui Kate Middleton.

„Kate e om de rând, așa că cu siguranță că nu s-a potrivit la perfecțiune portretului robot regal. Bunicul ei din partea mamei, tatăl meu, era pictor și decorator și bunica ei era funcționar financiar, iar ei i-au fost model de oameni care-și fac treaba bine”, a adăugat Gary.

„Dacă e să spunem lucrurilor pe nume, Meghan e cea geloasă pe Kate pentru că face ca lucrurile să pară ușoare, de parcă n-ar depune niciun efort pentru ele, în timp ce Meghan a descoprit că e, de fapt, muncă grea. Cred că Kate e perfectă pentru rolul pe care-l are. S-a născut pentru așa ceva și colaborarea pe care o are cu William e fantastică!”, a conchis unchiul prințesei de Wales.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png