Pregătită de sărbători! Kate Middleton, ravisantă în vișiniu la concertul de colinde din Londra

16 decembrie, 2022

Prințesa de Wales a captat toate privirile în momentul în care a ajuns la concertul de colinde de la Westminster Abbey din cursul zilei de ieri. Evenimentul a avut loc după ce ultimele trei episoare din documentarul „Harry & Meghan” au fost difuzate pe Netflix.

image

Kate a arătat superb în ținuta ei specifică sărbătorilor de iarnă, creată cel mai probabil de Eponine din Londra, atunci când și-a făcut prezența la „Together at Christmas”.

Prinnțesa de 40 de ani a asortat la haina vișinie de-o eleganță evidentă o pereche de cercei din rubin, un clutch strălucitor, mănuși în aceeași nuanță și pantofi vișinii.

Evenimentul a avut loc după ce a fost difuzată partea a doua a documentarului „Harry & Meghan”, care-i are în prim plan și pe ea și familiei ei. Prințesa a venit la concertul de colinde „Together at Christmas” însoțită de soțul ei, Prințul William (40), dar și de copiii lor mai mari, Prințul George (9) și Prințesa Charlotte (7).

Prințul William și Regele Charles al III-a au refuzat amândoi să comenteze acuzațiile care li se aduc de către Harry și Meghan în finala explozivă a documentarului difuzat de Netflix. Ducii de Sussex au pornit un adevărat atac asupra lui William și al lui Charles, susținând că niște „forțe întunecate” au împiedicat-o pe Regină să-i vadă pe regalii rebeli înainte de Megxit.

Harry a spus, de asemenea, că familia lui era geloasă pe succesul de care se bucura Meghan și aveau ceva împotriva ei din simplul motiv că ea „făcea o treabă mai bună” și „eclipsa” pe „cei care erau născuți să facă asta”.

Însă, tot ieri Palatul Buckingham și Palatul Kensington au refuzat să comentaze despre ceea ce s-a spus în documentarul exploziv. Iar Kate Middleton este și ea constantă în modul ei calm de-a vedea lucrurile. Evident că n-a comentat nici ea nimic despre acuzațiile cumnatului ei. Mai mult, ea a pășit plină de încredere la evenimentul de ieri, zâmbitoare și arătând desăvârșit în ținuta vișinie care-i scoate în evidență silueta perfectă.

Mai multe pentru tine...

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}