Pregătită de sărbători! Kate Middleton, ravisantă în vișiniu la concertul de colinde din Londra

16 decembrie, 2022

Prințesa de Wales a captat toate privirile în momentul în care a ajuns la concertul de colinde de la Westminster Abbey din cursul zilei de ieri. Evenimentul a avut loc după ce ultimele trei episoare din documentarul „Harry & Meghan” au fost difuzate pe Netflix.

image

Kate a arătat superb în ținuta ei specifică sărbătorilor de iarnă, creată cel mai probabil de Eponine din Londra, atunci când și-a făcut prezența la „Together at Christmas”.

Prinnțesa de 40 de ani a asortat la haina vișinie de-o eleganță evidentă o pereche de cercei din rubin, un clutch strălucitor, mănuși în aceeași nuanță și pantofi vișinii.

Evenimentul a avut loc după ce a fost difuzată partea a doua a documentarului „Harry & Meghan”, care-i are în prim plan și pe ea și familiei ei. Prințesa a venit la concertul de colinde „Together at Christmas” însoțită de soțul ei, Prințul William (40), dar și de copiii lor mai mari, Prințul George (9) și Prințesa Charlotte (7).

Prințul William și Regele Charles al III-a au refuzat amândoi să comenteze acuzațiile care li se aduc de către Harry și Meghan în finala explozivă a documentarului difuzat de Netflix. Ducii de Sussex au pornit un adevărat atac asupra lui William și al lui Charles, susținând că niște „forțe întunecate” au împiedicat-o pe Regină să-i vadă pe regalii rebeli înainte de Megxit.

Harry a spus, de asemenea, că familia lui era geloasă pe succesul de care se bucura Meghan și aveau ceva împotriva ei din simplul motiv că ea „făcea o treabă mai bună” și „eclipsa” pe „cei care erau născuți să facă asta”.

Însă, tot ieri Palatul Buckingham și Palatul Kensington au refuzat să comentaze despre ceea ce s-a spus în documentarul exploziv. Iar Kate Middleton este și ea constantă în modul ei calm de-a vedea lucrurile. Evident că n-a comentat nici ea nimic despre acuzațiile cumnatului ei. Mai mult, ea a pășit plină de încredere la evenimentul de ieri, zâmbitoare și arătând desăvârșit în ținuta vișinie care-i scoate în evidență silueta perfectă.

Mai multe pentru tine...

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg