Bărbații care "s-au plimbat" prin viața Dianei. "A avut cel puțin 20 de iubiți după ce s-a despărțit de Charles"

2 septembrie, 2022
diana419 jpg

„Săracul om, știi cu ce te alegi?” Acestea au fost primele cuvinte pe care Prințesa Diana i le-a spus lui Dai Davies, care a devenit responsabil cu Protecția Regală în 1995, la scurt timp după despărțirea de Prințul Charles. 

Acum, la 25 de ani de la moartea tragică a Dianei, Davies a vorbit despre cele mai profunde secrete ale ei - despre numeroasele ei relații de dragoste, despre adevăratul tată al fiului ei mai mic și despre bărbatul despre care credea că a fost ucis din cauza aventurii lor.

„Diana a avut un număr mare de iubiți, cel puțin 20, după ce s-a despărțit de Charles”, spune Dai. „Îi plăcea să fie urmărită și îi plăcea să urmărească bărbații, adesea ei erau căsătoriți”.

Cu toate acestea, bărbații care i-au trezit pasiuni când era căsătorită cu Charles au continuat să o bântuie. Printre aceștia s-a numărat și Barry Mannakee, ofițerul ei de securitate care a fost retras din funcțiile regale în 1986 și a murit în decurs de un an, când o mașină l-a lovit. „Diana era convinsă că este o crimă!” Davies adaugă că o investigație amănunțită a dovedit ulterior că moartea lui Mannakee a fost un accident. Și apoi a fost James Hewitt cu părul roșu, despre care unii cred că este tatăl lui Harry - o acuzație pe care Davies o consideră. „James nu este cu siguranță tatăl lui Harry!”, spune el.

„Diana și Hewitt nici măcar nu se întâlniseră când Harry a fost conceput. Charles este tatăl lui.” În ceea ce privește conexiunea cu părul, Davies crede că este ridicolă: „Sora ei este roșcată”. Dar admite că Harry a fost devastat de întrebările despre paternitatea lui. „Harry a fost furios când i s-a sugerat să facă un test ADN”, declară Davies. „Reacția lui a fost: „Știu cine este tatăl meu. Sunt fiul tatălui meu”. Odată ce Diana a fost liberă să se întâlnească cu oricine, nu a ezitat. „Ea i-a plăcut compania unui număr mare de bărbați”, spune Davies, care a păzit familia regală până în 1998.

Mai multe pentru tine...

Prințesa a avut 20 de iubiți – o listă pe care apar miliardarul Teddy Forstmann, chirurgul Hasnat Khan, actorul Kevin Costner etc. Potrivit lui Davies, actorul din producția The Bodyguard spera să o facă pe Diana să apară într-o nouă serie a filmului din 1992. „A fost legată de Kevin Costner, dar el o dorea pentru continuarea producției”, spune Davies. „Nu avea cum să apară într-un film!”

În timp ce susține că i se amuzant că oamenii încă vorbesc despre Prințesă și celebrul actor, el recunoaște că a fost alarmat în 1997, când Diana a început să se întâlnească cu Dodi Fayed , fiul controversatului magnat egiptean Mohamed Al-Fayed . „Mohamed încerca să se apropie de familia regală de ani de zile”, explică Davies. „El a tras sforile în acea relație, așa că atunci când Dodi și Diana au ajuns să fie împreună un vis a devenit realitate pentru el”.

Din păcate, au fost condamnați, deoarece atât Dodi, cât și Diana au murit într-un ccident , pe 31 august 1997. Davies spune că este păcat că Prințesa nu a trăit să-și vadă fiul mai mare urcând pe tron ​​într-o zi. „ Prințul William va deveni un rege uimitor. Întotdeauna voi regreta că Diana nu este prin preajmă să-l vadă”.Recente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg