Boala cu care s-a luptat Meghan Markle. Ducesa a ajuns și în spital pentru asta

17 august, 2022
mel21 jpg

Meghan Markle, care a împlinit 41 de ani pe 4 august, luptă nu numai pentru drepturile omului, ci și pentru un stil de viață sănătos. Ducesa iubește yoga și meditația de aceea te surprinde când afli că a avut o boală „debilitantă”, dar ascunsă.

Ducesa de Sussex a mărturisit că a suferit tot timpul de migrene. Durerile erau atât de cumplite, încât Meghan a ajuns chiar să fie internată pentru ele. Într-un interviu sincer, Meghan, mamă a doi copii –Archie și Lilibet – a recunoscut că „acupunctura și medicina orientală i-au schimbat viața”. „Eu cred de multă vreme în acupunctură”, a spus Meghan pentru The Chalkboard, mai ales că practicile i-au permis să trăiască o viață fără dureri de cap.

Meghan

Cele mai recente date publicate de NHS și NICE (Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire) au arătat că aproximativ 10 milioane de oameni suferă de migrene în Marea Britanie.

În plus, există 190.000 de atacuri au loc în fiecare zi.

Nutriționistul Susie Sawyer crede că dieta, fluctuațiile hormonale și exercițiile fizice pot avea o influență directă asupra numărului și severității episoadelor de migrenă.

“Este esențial să știi ce alimente îți fac mai mult rău decât bine. De asemenea, contează și exercițiile fizice regulate, în special dacă ești sedentar în cea mai mare parte a zilei”.

Sawyer are convingerea că cei care se luptă cu migrenele trebuie să stea departe de anumite alimente, cum ar fi slănina, cârnații, ciocolata, brânza feta, parmezanul, vinul roșu, înghețata, murăturile etc.

Cu toate acestea, alegerile alimentare pot face o persoană să se lupte cu migenele, dar în cazul alteia s-ar putea să nu aibă același efect. De aceea, Sawyer crede că e de preferat să ții un jurnal alimentar pentru a identifica factorii declanșatori ai migrenei.

„Ar putea fi util să testați alimentele alergene și să le eradicați din dieta dumneavoastră”, adaugă Sawyer.

Există, totuși, câteva alimente care te pot ajuta atunci când ai dureri de cap. Ananasul conține enzima bromelaină, care ameliorează durerea, deoarece are proprietăți antiinflamatorii.

"Pepenele verde conține 92% apă, care te ajută să rămâi hidratat", adaugă Sawye. Alte recomandări includ: ciuperci, quinoa, nuci, ouă și broccoli.

Sawyer crede, de asemenea, că există un beneficiu în a lua suplimente de magneziu.

„Magneziul este un mineral important pentru nenumărate funcții din organism, inclusiv controlul zahărului din sânge și transmiterea nervoasă”.

Migrena este o durere de cap intensă pe o parte a capului”.

„Senzația de pulsație” se agravează atunci când te miști și te poate împiedica să desfășori activități normale.

Migrenele pot duce, de asemenea, la greață, vărsături și sensibilitate crescută la lumină și sunet.

Unii oameni consideră că dormitul într-o cameră întunecată îi poate ajuta atunci când au migrene.Recente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg