Camilla își dorește ca Harry și Meghan să participe la încoronarea lui Charles. Care este motivul

13 octombrie, 2022
cami  charles jpg

Încoronarea Regelui Charles al III-lea va avea loc pe 6 mai 2023, anunță Palatul Buckingham.

Camilla speră că Prințul Harry și Meghan Markle își vor face apariția la încoronarea Regelui Charles anul viitor, potrivit unui expert regal. Katie Nicholl a declarat pentru ET Online că prezența lor ar putea pune capăt rupturii din familia regală. Încoronarea este programată să aibă loc pe 6 mai în 2023. 

„Există încă acea problemă a rupturii familiale, iar mulți oameni se întreabă dacă Harry și Megan vor veni la încoronare și dacă asta va dezgheța, în sfârșit, relația”.

Expertul regal susține că soția lui Charles își dorește ca ducele și ducesa de Sussex să participe la eveniment. Ea spune însă că decizia le aparține.

„Decizia va fi luată de Harry și Megan”, spune Nicholl.

„În cartea mea, The New Royals, vorbesc despre modul în care, în culise, Camilla a făcut tot ce a putut pentru a aduce această familie înapoi și a insistat ca totul să fie lăsat în urmă. Cred că ar fi foarte încântată, la fel ca și Regele Charles, dacă Harry și Meghan și-ar face apariția la încoronare”.

„Rămâne de văzut dacă vor participa sau nu”, continuă Nicholl. Ducii vor lua decizia finală”.

Încoronarea lui Charles va avea loc chiar de ziua lui Archie, fiul lui Harry.

Ceremonia va avea loc la Westminster Abbey și va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury.

Mai multe pentru tine...

Regele Charles va fi încoronat alături de Camilla, Regina Consortă. Într-o declarație emisă de cei de la Palat se spune că ceremonia va „reflecta rolul monarhului de astăzi și va privi spre viitor, în același timp fiind înrădăcinată în tradiții de lungă durată și spectacol”.

Încă nu este clar dacă Meghan și Harry au fost invitați la ceremonie, iar asta pentru că detaliile oficiale privind lista de invitați nu au fost încă dezvăluite.

„Nu avem detaliile oficiale, dar am auzit că vor fi invitați împreună cu alți membri ai familiei extinse”, a spus ea. „ Trebuie să așteptăm și să vedem, dar am înțeles că vor primi, desigur, o invitație la încoronare”.Recente pe Ok! Magazine

camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg