"Meghan Markle este o mare actriță și a știut cum să joace în fața lui Harry!" Dezvăluirea care schimbă tot ce știai despre povestea lor

12 octombrie, 2022
meghan profi7 jpg

Chiar dacă Meghan Markle a susținut că nu știa nimic despre familia regală înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, se pare că nu acesta este adevărul.

„Încă din 2013, actrița venea în Anglia să-și caute un soț englez” , spune autorul Tom Bower, care a scris Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsor. „Nu există nicio îndoială, când a mers la Wimbledon a întrebat-o pe Violet von Westenholz: „Mă poți prezenta lui Harry?” Ea știa că Violet era prietena lui Harry din copilărie. Interesant este că atunci când Violet l-a sunat pe Harry, el i-a cerut să o descrie pe Meghan, dar nu a întrebat despre culoarea ei. Ducesa este o mare actriță și a știut exact cum să-și joace rolul”.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit. Bower crede că relația lor va dura doar „pentru că au nevoie unul de celălalt”.

„Par atât de fixați unul pe celălalt”, notează el. „Meghan este o actriță și nu văd de ce ar vrea să pună capăt mariajului. Aș fi nedumerit dacă s-ar întâmpla asta, pentru că asta înseamnă că ea are un plan mult mai mare”.

Mai multe pentru tine...

Bower mai crede că vedeta TV, în vârstă de 41 de ani, este de vină pentru destrămarea familiei regale. „Nu a obținut ceea ce își dorea și cred că nu a fost niciodată pregătită să nu fie numărul unu”, spune el. „Nu și-a dat seama că Regina Elisabeta e pe primul loc. A crezut că ar trebui să fie regină și nu a suportat că era sub Kate Middleton”.

„Defalcarea a fost cauzată de ea– așteptările ei, cerințele ei, comportamentul ei, interacțiunea cu ceilalți. S-a comportat destul de nepoliticos”, adaugă el.

Expertul a vrut să scrie această carte pentru a ajunge să afle mai multe despre Meghan Markle. „Nu puteam să înțeleg prea bine ce era ea pentru Harry la acea vreme”, spune el. „Am scris o carte despre Regele Charles în 2018 și a avut un succes destul de mare. Am un mare interes pentru familia regală, așa că părea că pot combina toate aceste lucruri. Am crezut că nimeni nu știe cu adevărat cine este Meghan”.

„Cred că Markle este o femeie de success, pentru că a făcut exact ce și-a dorit și a reușit”, adaugă Bower.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg