Harry și Meghan Markle trec peste momentele grele cu sprijinul câinilor

11 octombrie, 2022
markle si harry 2 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle se bazează pe prietenii lor cu blană în vremurile grele.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit, ieri, într-o conversație cu câștigătorii premiului Inspirational WellChild că el și soția sa au trei „câini de sprijin emoțional”.

„Vă spun, toți avem nevoie de un câine care să ne țină calmi”, i-a spus Harry uneia dintre familiile câștigătoare, care vorbea cu el prin videoconferință de Ziua Mondială a Sănătății Mintale și avea un animal de companie alături.

„Acum am trei în casă, așa că practic avem cinci copii”, a adăugat el, făcând referire la cei doi urmași pe care îi are cu Markle: fiul Archie, de 3 ani, și fiica Lilibet, de un an.

Harry a spus apoi că are un Labrador negru și doi Beagles pe care i-a salvat, Guy și Mia.

„Se încurcă între ei urmărind veverițele și ne provoacă tot felul de probleme în fiecare zi”, a spus el, înainte de a remarca că animalele de companie sunt și „câini de sprijin emoțional”.

Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani, au vorbit deschis despre lupta lor pentru sănătatea mintală de-a lungul anilor.

Prințul a împărtășit în 2017 cât de mult l-a afectat moartea mamei sale, Prințesa Diana.

„Pot spune cu siguranță că pierderea mamei mele la vârsta de 12 ani și, prin urmare, oprirea tuturor emoțiilor mele în ultimii 20 de ani, a avut un efect destul de serios, nu numai asupra vieții mele personale, ci și asupra muncii mele”, a spus el la acea vreme.

„Probabil că am fost foarte aproape de o cădere când tot felul de dureri, minciuni și concepții greșite veneau din toate unghiurile”.

megan  harry profi2 jpg
Mai multe pentru tine...

De-a lungul anilor, Harry a devenit un susținător al sănătății mintale, iar când Markle a fost afectată de noua ei viață ca membru senior al familiei regale, el a fost acolo pentru a o susține.

„Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc”, a dezvăluit ducesa de Sussex într-un interviu televizat cu Oprah Winfrey în martie 2021, adăugând că odată i-a spus soțului ei: „Nu pot fi lăsată singură”.

Harry și Megan au părăsit indatoririle regale în ianuarie 2020.

La începutul acestui an, Prințul a recunoscut că depune ceva efort pentru a nu cădea într-o pantă descendentă.

„Știu că trebuie să meditez în fiecare zi”, a împărtășit el într-o discuție online, adăugând că îi ia aproximativ 45 de minute în fiecare dimineață „fie pentru antrenamente, fie pentru a scoate câinele la plimbare”.Recente pe Ok! Magazine

David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie