"Meghan Markle îl va lăsa pe Prințul Harry pentru Elon Musk!" Cine face această afirmație

11 octombrie, 2022
harry si sotia profi jpg

“Dacă Meghan Markle o să se sature vreodată de Prințul Harry, ar putea oricând să facă schimb și să se întâlnească cu Elon Musk”, glumește un expert regal.

Autoarea The Palace Papers, Tina Brown, a făcut afirmația la Festivalul Literar Henley din 2022, ca răspuns la informațiile potrivit cărora Ducele și Ducesa de Sussex caută case în cartierul bogaților, Hope Ranch, California.

„În Montecito, unde locuiesc, conacul lor de 14 milioane de dolari este o căsuță umilă în comparație cu ceea ce au acești oameni”, a spus Brown pentru Telegraph, referindu-se la proprietatea actuală a cuplului, care are nouă dormitoare, 16 băi, grădini de trandafiri, o căsuță pentru copii, un teren de tenis și o piscină.

„Da, și la un moment dat, ar putea fi mai mult decât o casă nouă pe care o caută”, a glumit expertul regal. „Elon Musk este încă singur, asta e tot ce am de spus”.

CEO-ul Tesla nu este în prezent implicat în nicio relație după despărțirea de Grimes. El are 10 copii, inclusiv gemeni, cu angajata sa de la Neuralink, Shivon Zilis, care au venit pe lume anul trecut, cu doar câteva săptămâni înainte de cel de al doilea copil cu cântăreața.

Mai multe pentru tine...

Brown îi susține opinia.

„Sunt mulți acum la Londra care spun că Markle s-a săturat de Harry”, a declarat Tom Bower, autorul cărții Revenge. „Ei speculează că în doi ani va spune: „Este suficient” și va  trebui să negocieze un fel de înțelegere cu Regele Charles pentru a rupe căsătoria”. 

„Cred că, în acest moment, sunt legați de planul de afaceri comun pe care îl au, acela de a distruge familia regală cât de mult pot, promovând Brandul Sussex. Dar este o cauză pe moarte. Adică, există atâtea lucruri pe care le poți spune... profituri în scădere. Și va avea nevoie de o nouă carieră”.

La începutul acestei luni, au apărut zvonuri conform cărora Harry, în vârstă de 38 de ani, și Markle, în vârstă de 41 de ani, căută un nou loc, deoarece nu mai sunt mulțumiți de casa lor din Montecito.

Ducii, care s-au căsătorit în mai 2018, au renunțat în viața regală în ianuarie 2020 și, în cele din urmă, s-au stabilit în California, unde au continuat să semneze contracte profitabile cu Spotify și Netflix.



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg