Camilla a încercat din greu să o mulțumească pe Meghan. Cum "a tratat-o" ducesa

10 octombrie, 2022
meghan si harry profi6 jpg

Camilla a încercat să o ghideze pe Meghan prin toate acele protocoale complicate atunci când s-a alăturat familiei regale, susține autoarea Angela Levin.

Se spune că Regina Consortă a depus un efort deosebit și le-a sprijinit atât pe Meghan Markle, cât și pe Kate, Prințesa de Wales, când s-au căsătorit și au intrat în familia regală. 

În timpul relației cu Prințul Charles, Camilla a trăit o „perioadă groaznică” când a încercat să facă față protocolului și noilor așteptări legate de poziția sa regală, așa că știa cu ce se confruntă. Ducesa de Sussex nu a fost, însă, interesată de acest episod. „S-a străduit foarte mult cu Meghan, a făcut asta și cu Kate, susține Levin.

„Pentru că a avut o perioadă atât de groaznică când s-a alăturat familiei regale, ea a încercat să le spună unde ar putea fi găurile și care sunt protocoalele care sună ridicol, dar trebuie urmate. Kate i-a fost recunoscătoare, dar Meghan nu a fost cu adevărat interesată”.

Meghan Markle a devenit oficial membru al familiei regale după căsătoria cu Prințul Harry, în 2018.

Doi ani mai târziu, ducele și ducesa de Sussex au anunțat că renunță la îndatoririle regale și, la scurt timp după aceea, s-au mutat în America.

De atunci, cei doi au continuat să alimenteze tensiunile amenințând că vor face noi dezvăluiri despre timpul petrecut printre regali. Meghan a declarat pentru revista The Cut din New York că nu a semnat niciodată nimic care să o împiedice să povestească „întreaga experiență” în familia regală.

Mai multe pentru tine...

Angela Levin scrie în cartea pe care a lansat-o că neobosita Camilla ar putea juca un rol esențial în primirea prințului Harry și a lui Meghan înapoi în familia regală.

„Camilla înțelege, ca părinte, că îți poți iubi copilul, chiar nu-ți place ceea ce face”.

Se crede că Ducele și Ducesa urmează să se distanțeze și mai mult de Familia Regală după moartea Reginei Elisabeta.

„Prințul Harry și-a pierdut bunica, de fapt, singurul său aliat în această familie”, spune editorul regal Russell Myers pentru The Mirror.

Cu toate astea, ducii iau măsuri pentru a ameliora conflictul cu familia regală. Comentatorul regal Josh Rom susține că Prințul Harry „se luptă” pentru a edita pasaje controversate din memoriile sale.

„Se teme că ar putea părea insensibil și că publicul ar putea avea o reacție puternică la publicarea cărții”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg
Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar   Profimedia jpg
Familia Regala daneza   Instagram, Casa Regala daneza jpg