Ținutele purtate de Meghan Markle, tot mai asemănătoare cu cele îmbrăcate cândva de Wallis Simpson, celebra amantă regală

7 octombrie, 2022
meghan81 jpg

Ținutele lui Meghan Markle sunt comparate cu cele îmbrăcate cândva de Wallis Simpson, divorțata care a zguduit familia regală în 1930.

Cele mai recente portrete ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry au uimit observatorii regali.

Ducesa de Sussex, care s-a întors în California împreună cu soțul ei după înmormântarea Reginei, a îmbrăcat o bluză roșie  în două fotografii noi care au fost publicate luni de fotograful Misan Harriman. Ținuta ei aduce mult cu cea purtată cândva de Wallis Simpson, amanta care l-a determinat pe regele Edward al VIII-lea să abdice de la tron ​​în 1936.

Ducesa poartă o bluză roșie de la Another Tomorrow de 540 de dolari și pantaloni de aceeași culoare de 590 de dolari. Markle, în vârstă de 41 de ani, se uită fix la aparatul de fotografiat, așa cum face și Simpson într-o fotografie din 1971, iar asemănarea este izbitoare.

Wallis – care a devenit ducesă de Windsor după căsătoria cu unchiul reginei Elisabeta, regele Edward al VIII-lea, cunoscut mai târziu drept Ducele de Windsor – a purtat o rochie roșie cu mâneci lungi într-o fotografie de epocă, având o eșarfă roșie din același material aruncată peste umăr, așa cum se întâmplă și în cazul lui Markle.

Mai multe pentru tine...

Fanii au observat că ducesa a ales cercei din aur sub formă de cerc, așa cum a purtat și Simpson în instantaneul anilor 1970 și are părul dat pe spate și o expresie facială similară. "Este înfiorător”, a scris un utilizator care a împărtășit un colaj cu patru dintre ținutele lui Meghan, asta pentru a face o comparație cu cele purtate de Simpson, despre care se spunea că simpatizează cu naziștii.

Într-adevăr, aceasta nu este prima dată când fanii regali subliniază că Markle imită o parte din look-urile lui Wallis Simpson.

Rochia Armani în alb și negru, pe care a purtat-o în 2021, în timpul infamului interviu cu Oprah Winfrey, aduce terbil cu cea aleasă cândva de Simpson.

Autoarea Anna Pasternak, care a scris „Ducesa americană”, o carte centrată pe Wallis Simpson, notează în Daily Mail că fosta actriță își modelează aspectul după Willis.

„Familia regală i-a oferit lui Meghan tot ceea ce i-a refuzat lui Wallis: un titlu, o nuntă regală și o primire călduroasă”, spune Pasternak. „Totuși, toate astea nu au fost suficiente pentru Markle”.Recente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana