Ținutele purtate de Meghan Markle, tot mai asemănătoare cu cele îmbrăcate cândva de Wallis Simpson, celebra amantă regală

7 octombrie, 2022
meghan81 jpg

Ținutele lui Meghan Markle sunt comparate cu cele îmbrăcate cândva de Wallis Simpson, divorțata care a zguduit familia regală în 1930.

Cele mai recente portrete ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry au uimit observatorii regali.

Ducesa de Sussex, care s-a întors în California împreună cu soțul ei după înmormântarea Reginei, a îmbrăcat o bluză roșie  în două fotografii noi care au fost publicate luni de fotograful Misan Harriman. Ținuta ei aduce mult cu cea purtată cândva de Wallis Simpson, amanta care l-a determinat pe regele Edward al VIII-lea să abdice de la tron ​​în 1936.

Ducesa poartă o bluză roșie de la Another Tomorrow de 540 de dolari și pantaloni de aceeași culoare de 590 de dolari. Markle, în vârstă de 41 de ani, se uită fix la aparatul de fotografiat, așa cum face și Simpson într-o fotografie din 1971, iar asemănarea este izbitoare.

Wallis – care a devenit ducesă de Windsor după căsătoria cu unchiul reginei Elisabeta, regele Edward al VIII-lea, cunoscut mai târziu drept Ducele de Windsor – a purtat o rochie roșie cu mâneci lungi într-o fotografie de epocă, având o eșarfă roșie din același material aruncată peste umăr, așa cum se întâmplă și în cazul lui Markle.

Mai multe pentru tine...

Fanii au observat că ducesa a ales cercei din aur sub formă de cerc, așa cum a purtat și Simpson în instantaneul anilor 1970 și are părul dat pe spate și o expresie facială similară. "Este înfiorător”, a scris un utilizator care a împărtășit un colaj cu patru dintre ținutele lui Meghan, asta pentru a face o comparație cu cele purtate de Simpson, despre care se spunea că simpatizează cu naziștii.

Într-adevăr, aceasta nu este prima dată când fanii regali subliniază că Markle imită o parte din look-urile lui Wallis Simpson.

Rochia Armani în alb și negru, pe care a purtat-o în 2021, în timpul infamului interviu cu Oprah Winfrey, aduce terbil cu cea aleasă cândva de Simpson.

Autoarea Anna Pasternak, care a scris „Ducesa americană”, o carte centrată pe Wallis Simpson, notează în Daily Mail că fosta actriță își modelează aspectul după Willis.

„Familia regală i-a oferit lui Meghan tot ceea ce i-a refuzat lui Wallis: un titlu, o nuntă regală și o primire călduroasă”, spune Pasternak. „Totuși, toate astea nu au fost suficiente pentru Markle”.



Recente pe Ok! Magazine

Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg