Familia regală, nervoasă din cauza cărții Prințului Harry: „este o bombă cu ceas"

7 octombrie, 2022
regalii profimedia jpg

Familia regală este nervoasă din cauza cărții Prințului Harry, spune un biograf regal.

Tom Bower, cel care a scris „ Revenge: Meghan, Harry, and the War Between the Windsors”, spune într-un interviu că viitoarea carte a Ducelui de Sussex este o „bombă cu ceas”.

Harry, în vârstă de 38 de ani, este disperat să rescrie cartea în urma morții Reginei Elisabeta, care s-a produs  luna trecută, dorind să „elimine sau să minimizeze” ceea ce a scris despre Regele Charles, Regina Consortă Camilla, Prințul William și Kate Middleton.

Dar Bower nu crede că asta se poate întâmpla. „Cred că toată lumea știe că ducii de Sussex nu pot modifica cartea în niciun fel”, spune el. „ Pentru că altfel, nu ar mai obține vânzări”.

Memoriile lui Harry, programate inițial să fie lansate de la Penguin Random House în noiembrie, au fost deja amânate până anul viitor. Bower spune că în urma discuțiilor cartea va fi lansată în preajma Paștelui și va include în ea un capitol despre înmormântarea Reginei. „Și vor fi mai multe materiale despre cum au fost respinși și despre discuțiile cu familia regală”, adaugă el.

Mulți experți regali spun că regele Charles, în vârstă de 73 de ani, așteaptă să vadă proiectele media ale celor doi pentru a decide dacă va acorda titlul de Prinț și Prințesă copiilor lui Harry și Markle, Archie, 3 ani, și Lilibet.

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, lucrează la o serie de documentare Netflix de mai bine de un an.

Ducele și ducesa au dorit, de asemenea, să reediteze serialul pe care Netflix sperase să îl difuzeze în decembrie, după cel de-al cincilea sezon din „The Crown”, pe 9 noiembrie. “Astfel de editări ar putea amâna lansarea până în 2023”, a spus o sursă.

Harry și Markle s-au căsătorit în mai 2018 și au renunțat la îndatoririle lor regale în mai puțin de doi ani, asta după ce s-au confruntat cu probleme legate de rasism, iar bruneta s-a gândit să se sinucidă în timp ce era însărcinată cu Archie.

În cele din urmă, s-au mutat în California și au semnat contracte profitabile cu Spotify și Netflix.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg