"Camilla s-a simțit nedorită în timpul primului mariaj, dar a găsit alinare lângă Charles!" Cine spune asta

9 noiembrie, 2022
camilla-  charles rege

Camilla și Andrew au astăzi o relație excelentă, potrivit Petronellei Wyatt.

Camilla s-a simțit „zdrobită și nedorită” în căsătoria cu Andrew Parker Bowles, ceea ce a stimulat relația ei cu Charles. Regina consoartă a fost măritată cu fostul ei soț între 1973 și 1995.

După ce au divorțat, Camilla s-a căsătorit cu Charles în 2005.

Regele fusese căsătorit anterior cu regretata Diana, Prințesa de Wales, dar mariajul s-a rupt la începutul anilor 1990.

În timpul interviului BBC cu Martin Bashir, Diana a făcut referire la relația lui Charles cu Camilla înainte de finalizarea divorțului lor. „Am fost trei în această căsătorie”, a spus ea.

Dar jurnalista Petronella Wyatt, fiica regretatului lord Wyatt, susține că, deși Camilla era „îndrăgostită pasional de Parker Bowles”, existența lui a fost „pivotul” pentru relația romantică în curs de dezvoltare dintre ea și Charles.

„Spre deosebire de percepția publică despre Camilla, care a fost văzută ca o distrugătoare de căsătorii, soțul ei a fost cel care a început să aibă aventuri”.

Acele episoade de infidelitate „au făcut-o pe Camilla să se simtă trădată și nedorită”, potrivit Petronellei Wyatt.

Ea susține în Daily Mail că neobosita Camilla „a căutat apoi alinare lângă un bărbat care avea mai multă nevoie de ea”. Prințul și Prințesa de Wales de atunci și-au anunțat despărțirea în 1992.

Mai multe pentru tine...

Charles și Camilla s-au întâlnit pentru prima dată în 1970 și au avut o relație scurtă înainte ca ea să se căsătorească cu Andrew Parker Bowles.

Un cuplu controversat la acea vreme, Charles și Camilla au apărut împreună la sfârșitul anilor 1990, după moartea Dianei, care s-a produs în 1997. În urma căsătoriei lor din 2005, Camilla a primit titlul de ducesă de Cornwall, pe care l-a deținut până la moartea Reginei Elisabeta a II-a.

În anul Jubileului de platină, Regina a spus că este „dorința ei sinceră” ca soția lui Charles, Camilla, să preia titlul de Regina Consortă atunci când fiul ei va urca pe tron.

„Ea a făcut parte din viețile noastre. Am 75 de ani acum și nu-mi amintesc pe nimeni, cu excepția Reginei, care să fi fost întotdeauna acolo”, a spus Camilla după plecarea suveranei.

În primul său discurs ca monarh, Regele Charles a adus un omagiu regretatei sale mame, dar nu a uitat să își menționeze și soția: „Contez pe ajutorul iubitei mele soții, Camilla”, a precizat el.Recente pe Ok! Magazine

Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii