Ameninţat cu evacuarea, Prințul Andrew nu va părăsi "în niciun caz" locuinţa regală

28 februarie, 2023

Deşi nu-şi mai permite traiul la Royal Lodge, fratele mai mic al Regelui Charles al III-lea nici nu concepe să locuiască în altă parte, sub standardele regale.

Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg

Locuinţă istorică, cu tradiţie, cu 30 de dormitoare, personal de serviciu, 98 de acri de teren și o piscină. Cum să-ţi doreşti să renunţi la aşa ceva, când toată viaţa ai trăit după acest tipar? Prințul Andrew locuiește în prezent în Royal Lodge, după ce ar fi cheltuit milioane de lire sterline din banii săi pentru renovări, având în vedere contractul de închiriere semnat pe 75 de ani, în 2003!

Deși a divorțat în 1996, el împarte somptuoasa reşedinţă cu fosta sa soție, Sarah, Ducesă de York, cu care se înţelege minunat.

Ducele de York, căzut în dizgrație, le-ar fi spus prietenilor că "în niciun caz" nu va părăsi locuinţa regală de pe domeniul Windsor, chiar dacă fratele său mai mare, Regele Charles al III-lea, sătul de scandaluri şi de arătat cu degetul prin presa tabloidă, vrea să îl evacueze, potrivit unor surse regale. "A spus că nu pleacă, că în niciun caz asta nu se va întâmpla și, chiar dacă Regele ar vrea, cum ar funcționa asta?", spune o sursă regală pentru cotidianul "Mirror". "Dacă Regele vrea să cheltuiască milioane de euro pentru a-i rambursa banii pe care i-a cheltuit deja pentru proprietate, asta este o altă problemă."

Prudentă, fosta lui consoartă, Sarah Ferguson, a cumpărat recent o "proprietate de investiții" în valoare de 4,25 milioane de lire sterline în Belgravia, Londra.

Totuşi, în ciuda zvonurilor, aceeaşi sursă spune că ar fi "de neconceput" să ne imaginăm că Andrew și-ar amenința propriul frate din cauza banilor. Cu siguranţă, Regele Charles al III-lea, nu îl va lăsa pe Andrew "fără casă și fără bani". 

Prințul Andrew a fost nevoit să se retragă din îndatoririle regale, din cauza acuzaţiilor aduse de Virginia Giuffre, care l-a târât într-un proces de pedofilie, dar şi după celebrul interviu pe care Andrew i l-a acordat lui Emily Maitlis în cadrul emisiunii "Newsnight".

Mai multe pentru tine...

De când s-a retras din îndatoririle regale, un prieten al lui Andrew a declarat că acesta "se bucură să petreacă timp cu copiii și nepoții săi", iar persoane din interiorul Palatului au afirmat că își petrece timpul "uitându-se mult la televizor". Şi da, nu face mare lucru toată ziua, dar nici nu mai primeşte renta obişnuită provenită din banii publici.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg