Brandul Sussex încotro? Cât valorează Meghan și Harry dacă nu mai atacă familia regală

1 octombrie, 2022

Harry și Meghan au câștigat averi în urma scandalului izbucnit odată ce-au început criticile la adresa familiei lui. Dacă n-ar mai exista acest scandal, i-ar mai băga cineva în seamă?

image

Cât au vorbit de rău familia regală britanică, întreaga planetă i-a ascultat. Iar „rechinii” TV atât au așteptat – un scandal-monstru continuu, care să șocheze un mapamond întreg. Însă, dacă ducii de Sussex și-ar domoli discursul, ar mai încasa oare averi de la Oprah, Netflix sau alți producători avizi de conținut controversat?

Ce săptămâni proaste a avut și Harry! Întâi, s-a chinuit să ajungă la căpătâiul bunicii sale muribunde și a eșuat pierzând timp prețios încercând s-o ia și pe Meghan cu avionul spre Scoția. Apoi a reușit să afle despre moartea Reginei abia cu cinci minute înainte de-a se face public marele anunț. Iar acum încearcă cu disperare să amâne proiectele care sunt pe țeavă și în care aduce noi acuzații rudelor lui.

Viața prințului este o luptă continuă, asta e clar! Însă, fără toată această agitație și acest război dus cu monarhia britanică, cine mai este el? Cât valorează Harry? Ca să nu mai spun de Meghan, fosta actriță mediocră de la Hollywood, care și-a atins apogeul notorietății abia de când a intrat în familia regală și apoi a ieșit din ea trântind ușa.  

Întors în SUA, după înmormântarea monarhului britanic, Harry încearcă cu disperare să amâne publicarea cărții sale, în care ataca nemilos familia regală cea „îngrozitoare și rasistă”. După ce-a văzut reacția populației la despărțirea definitive de regină, prințul se gândește acum de două ori. Dacă publicarea unei cărți pline de săgeți otrăvitoare la adresa familiei sale se va întoarce împotriva lui? Dacă un nou atac îndreptat spre Charles – care-i acum rege! – și fratele lui, William – care a devenit, peste noapte, moștenitorul tronului britanic! – va avea efect negativ asupra lui Harry și a prețioasei lui Meghan?

Mai mult decât cartea, care e rescrisă acum aproape dintr-un capitol în altul, ducii de Sussex fac tot ce-i omenește posibil ca să amâne și lansarea din decembrie a docu-seriei lor de pe Netflix, care le-ar fi adus enorm de multe milioane de dolari.

Cei doi soți, care și-au făcut o „carieră” din a ataca familia regală britanică, vor să mute lansarea producției Neflix cândva anul viitor, ca să aibă timp să reediteze părțile în care îi vorbeau de rău pe Charles și pe soția Camilla, să scoată la montaj comentariile malițioase împotriva lui William și a lui Kate.

Adevărul e că moartea reginei a schimbat cu totul planurile perechii regale. La așa scurt timp după moartea Reginei, atacurile lor asupra familiei îndoliate ar putea fi văzute cu ochi necruțători și criticate îndelung. Cu alte cuvinte, brandul Sussex ar avea de suferit dacă ar ieși acum în public cu noi critici îndreptate spre locuitorii de la palat.

Bun, dar ce valoare mai are brandul Sussex fără aceste atacuri la adresa familie regale? Pentru că Harry și Meghan s-au întreținut post-Megxit tocmai prin intermediul acestor critici!

I-ar mai plăti Netflix 100 de milioane de dolari dacă Harry și Meghan ar fi drăguți cu Charles, Camilla, William și Kate, pe bune?

image
Mai multe pentru tine...

Un lucru e sigur – moartea reginei înseamnă, cel puțin pentru moment, că se pune sub semnul întrebării salariul ducilor de Sussex, care erau până acum plătiți regește, vorba aceea, pentru „adevărul lor”.  

Meghan încearcă și ea îndulcirea situației și ne propune să ne povestească totul despre povestea de dragoste dintre ea și Harry. Însă ce poate spune cu adevărat?

Că o actriță ambițioasă, dintr-o producție canadiană necunoscută, și-a întâlnit prințul. Și că, îndrăgostită lulea cum era ea, l-a despărțit pe acesta de familia lui – unde, să fim serioși, nu-l vedeam suferind prea mult! – de casă și toate privilegiile sale regale doar ca să-l transforme într-un star Netflix. Brrrr, asemenea scenariu e un film horror, nu vi se pare, nu e deloc romance! Netflix, în loc de docu-seria care promite să distrugă reputații se poate face o tragi-comedie cu cei doi soți puși pe harță, ce ziceți?  

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg